gasadvies dagen (gratis gasadvies bij u aan boord!!)

gasadvies dagen (gratis gasadvies bij u aan boord!!) van Gasveilig.nl

Door: Gasveilig.nl  03-03-2008

hoe verloopt een gasadvies?

Als eigenaar van een pleziervaartuig bent u volgens elke verzekeringspolis verantwoordelijk voor goed onderhoud aan uw schip. Is uw gasinstallatie niet in orde, dan bent u mogelijk niet verzekerd!

gasveilig.nl neemt u deze zorg uit handen.

Bij aanmelding van uw schip voor het gasadvies, wordt de gasinstallatie van uw schip bekenen door een gas keurmeester. Ik brengt de actuele staat van uw gasinstallatie in kaart en op basis daarvan maken wij samen met u een plan van aanpak om uw installatie goedgekeurd te krijgen.

( dit is op de gasadviesdagen gratis)

Na uitvoering van de eventuele werkzaamheden, door uzelf en/of door de keurmeester kan het schip worden gekeurd en worden voorzien van het HISWA Gascertificaat. 

Als u wilt wordt het daarna voor u makkelijk. U betaalt een vast, klein bedrag per jaar en gasveilg.nl verlengt om de  drie jaar automatisch uw gaskeuring zonder dat u er verder omkijken naar heeft.

deze service houd in dat na goedkeuring de jaarlijkse kosten de enige kosten zijn (behoudens de kosten van eventueel groot onderhoud) welke u aan uw gasinstallatie heeft, elk jaar wordt uw gasinstallatie gecontroleerd op dichtheid, en de werking van uw drukregelaar gecontroleerd, mocht de drukregelaar of een gasslang aan vervanging toezijn, worden deze zonder kosten vervangen.

kortom uw veiligheid!! onze zorg

voor het maken van een afspraak bel 06-23456495 of mail naar [email protected]