Door de samenwerking tussen LogiVert en Billink wordt het nu wel heel aantrekkelijk om een webwinkel

Door de samenwerking tussen LogiVert en Billink wordt het nu wel heel aantrekkelijk om een webwinkel van LogiVert - Prezent Internet BV

Door: LogiVert - Prezent Internet BV  16-12-2011
Trefwoorden: Administratie, Webshop, Webwinkel

LogiVert faciliteert kant-en-klare webwinkels tegen een eenmalig instaptarief. Billink is een achteraf betaalmodule die consumenten de mogelijkheid biedt op rekening te bestellen. Daar het voor webwinkels verplicht is om consumenten ‘achteraf betalen’ aan te bieden, is deze samenwerking een uitkomst voor de bestaande gebruikers van LogiVert. In een klap voldoen al onze 7.500 klanten aan deze regelgeving. Daarnaast profiteren zij van een significante omzetgroei die ‘achteraf betalen’ biedt. Onze klanten zien hun omzet met 20 tot 75% toenemen, aldus Dolf van Tilburg, directeur van LogiVert.

LogiVert en Billink hebben elkaar gevonden omdat zij dezelfde filosofie hebben. Zo laagdrempelig mogelijk een dienst bieden die het mogelijk maakt om snel online te kunnen retailen. Geen implementatie-, aansluit- en/of abonnementskosten, maar weten waar je aan toe bent.

Billink maakt middels deze strategie een zeer sterke groei door. In de tweede helft van dit jaar hebben we twee keer zoveel aanvragen van webwinkels ontvangen als in de eerste helft, aldus Laurens Withagen, Directeur van Billink. Volgens hem is het ‘plug-en-play’-principe van Billink reden voor het succes. In combinatie met LogiVert verwacht hij een forse groei te realiseren.

Over LogiVert:
LogiVert (www.LogiVert.com) is een bedrijf met meer dan 13 jaar ervaring met softwareontwikkeling, vooral op het gebied van webwinkelsoftware. Het belangrijkste product is LogiVert Mijn Webwinkel. De positieve reacties van ruim 7.500 geregistreerde beginnende en ervaren gebruikers bevestigen dat LogiVert Mijn Webwinkel zeer gebruiksvriendelijk en compleet is: van het maken van de webwinkel tot en met het online verwerken van bestellingen en betalingen. Met optionele uitbreidingen zoals een kassa-, relatiebeheer- en/of een inkoop-/verkoop-/voorraadbeheersysteem groeit LogiVert Mijn Webwinkel mee met het aanbod en klantenbestand van de webwinkel.

Over Billink:
Billink (www.billink.nl) profileert zich als een innovatieve en betaalbare achteraf betaaloplossing voor online retailers. Met Billink kan een klant op een veilige manier achteraf  betalen binnen een webwinkel. Als gevolg hiervan profiteert de webwinkelier van een forse omzetstijging zonder daarbij risico te lopen.Billink is daarom op de E-commerce markt recentelijk gekenmerkt door het Financieel dagblad als een van de meest innoverende organisaties. Tevens is Billink genomineerd voor de accenture innovation award 2010.

Trefwoorden: Administratie, Webshop, Webwinkel

Contact LogiVert - Prezent Internet BV

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van LogiVert - Prezent Internet BV

LogiVert update 7.1.3: Templates, snelheid en meer optimalisaties van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
13-02-2017

LogiVert update 7.1.3: Templates, snelheid en meer optimalisaties

In deze update hebben de responsive templates en de snelheid van handelingen binnen de backoffice extra aandacht gekregen, naast algemene verbeteringen en optimalisaties.


Prezent Internet en LogiVert Nederland gaan samen verder van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
02-11-2016

Prezent Internet en LogiVert Nederland gaan samen verder

Om de groei van het aantal klanten binnen LogiVert Nederland goed op te kunnen vangen, hebben beide bedrijven na goed overleg besloten om de activiteiten van LogiVert Nederland onder te brengen bij Prezent Internet.


09-06-2016

"LogiVert Payments" wordt "LogiVert preferred Payments: Sisow"

LogiVert biedt sinds 2013 in samenwerking met Qantani de betaaloplossing LogiVert Payments aan. Door strategische wijzigingen bij Qantani komen de diensten van LogiVert Payments binnenkort te vervallen. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij in Sisow een goede opvolging gevonden.


25-05-2016

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer


Integraties binnen LogiVert van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
19-04-2016

Integraties binnen LogiVert

LogiVert heeft verschillende integraties van betaalproviders en fulfilment tot social media en boekhouding.


SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
19-04-2016

SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel

Wij houden de nieuwste SEO ontwikkelingen voor u in de gaten en passen deze via updates toe in onze oplossing zodat u zich niet druk hoeft te maken om de techniek achter uw geoptimaliseerde webwinkel.


04-04-2016

Mailings verzenden met LogiVert

Verzend uw nieuwsbrieven en papieren mailings geheel in uw eigen huisstijl. Communicatie kan op de klant afgestemd worden.


24-03-2016

Rapportages met LogiVert

Van omzetuitsplitsing, bestelhistorie, backorderlijsten, BTW overzichten en kassarapporten tot voorraadoverzichten.


Holland Food Service, passie voor zorg van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
21-03-2016

Holland Food Service, passie voor zorg

De ontwikkelingen in de zorg gaan snel en hebben een grote impact op de werkzaamheden van alle zorgorganisaties en hun medewerkers. Daarnaast zijn de veranderingen van grote betekenis voor de cliënten en bovenal: de veranderingen bieden veel factoren die onzeker zijn.


22-02-2016

Magazijn- & voorraadbeheer met LogiVert

Uw voorraad kan volledig beheerd worden binnen de LogiVert applicatie. Of het nu gaat om inkopen, verkopen, retouren of inventarisatieverschillen, u heeft het met onze voorraadbeheerfunctionaliteit onder controle.


22-02-2016

Orderbeheer in LogiVert

Volgen en beheren van orders Iedere order is eenvoudig te volgen en in vaste en vrije statusbepalingen af te handelen. Het maakt hierbij niet uit of deze ...


01-02-2016

Artikelbeheer in LogiVert

Beheer alle producten vanuit één centrale plek


Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
22-01-2016

Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert

Het dagelijks verzenden van bestellingen is een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Daarom hebben wij, in samenwerking met My Parcel, een volledig geautomatiseerd verzendproces ontwikkeld.


LogiVert: Retailbox 2016 model van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
21-01-2016

LogiVert: Retailbox 2016 model

De vernieuwde Retailbox is voorzien van een snellere processor, een razend snelle Intel SSD, meer werkgeheugen en een full-hd 22” touchscreen waar de kleuren vanaf spatten. Door de snelle Intel SSD en processor is het systeem in 15 seconden volledig opgestart en klaar om kassahandelingen te verwerken.


13-01-2016

POS / Kassa met LogiVert

De kassa functionaliteit is een volledig geïntegreerde oplossing die zijn gegevens volledig deelt met de andere functionaliteiten in LogiVert. Actuele prijzen en voorraad zijn hierdoor altijd inzichtelijk.