Google's mobielvriendelijkheid en LogiVert

Google's mobielvriendelijkheid en LogiVert van LogiVert BV

Door: LogiVert BV  13-04-2015
Trefwoorden: google, Logivert, mobielvriendelijkheid

Google’s mobielvriendelijkheid en LogiVert Google staat op het punt om hun algoritme bij te werken en dat zal het een grote impact hebben op uw bedrijf. Waar gaat de nieuwe update over? Het zal de mobielvriendelijkheid (mobile friendliness) als een SEO signaal gaan gebruiken. Als iemand via zijn telefoon zoekt zal een niet mobielvriendelijke site veel lager in de zoekresultaten uitkomen. Wat is de mobielvriendelijkheid update? Denk eens terug aan de laatste keer dat u een site bezocht die niet geoptimaliseerd is voor mobiele weergave. De kans is groot dat u veel moest swipen en zoomen om te lezen wat er op de pagina stond. Dit leverde u vast frustratie op en waarschijnlijk bent u snel overgestapt naar een andere webpagina die een betere gebruikerservaring aanbood. Google beseft hoe frustrerend die hele ervaring is geweest en heeft besloten om hun algoritme zodoende aan te passen. Binnenkort, zal Google wanneer iemand op zoek is op een mobiel apparaat sites als eerste tonen die: gemakkelijk te lezen zijn, Waarbij links en koppelingen gemakkelijk te selecteren zijn en informatie gemakkelijk te vinden is. Op dit moment geeft Google aan welke sites mobielvriendelijk zijn in hun mobiele zoekresultaten (hieronder is een voorbeeld van hoe dat eruit ziet). Maar over een paar weken, zal Google websites belonen en bestraffen op basis van hun mobiele ervaring. Dit zal worden uitgerold in de week van 21 april, zodat u tijd heeft om ervoor te zorgen dat uw website mobielvriendelijk is. Lees verder: https://logivert.com/index.php?action=extra&extra=A_google_s_mobielvriendelijkheid_en_logivert

Trefwoorden: google, Logivert, mobielvriendelijkheid

Ander nieuws en updates van LogiVert BV

09-06-2016

"LogiVert Payments" wordt "LogiVert preferred Payments: Sisow"

LogiVert biedt sinds 2013 in samenwerking met Qantani de betaaloplossing LogiVert Payments aan. Door strategische wijzigingen bij Qantani komen de diensten van LogiVert Payments binnenkort te vervallen. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij in Sisow een goede opvolging gevonden.


25-05-2016

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer


Integraties binnen LogiVert van LogiVert BV thumbnail
19-04-2016

Integraties binnen LogiVert

LogiVert heeft verschillende integraties van betaalproviders en fulfilment tot social media en boekhouding.


SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel van LogiVert BV thumbnail
19-04-2016

SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel

Wij houden de nieuwste SEO ontwikkelingen voor u in de gaten en passen deze via updates toe in onze oplossing zodat u zich niet druk hoeft te maken om de techniek achter uw geoptimaliseerde webwinkel.


04-04-2016

Mailings verzenden met LogiVert

Verzend uw nieuwsbrieven en papieren mailings geheel in uw eigen huisstijl. Communicatie kan op de klant afgestemd worden.


24-03-2016

Rapportages met LogiVert

Van omzetuitsplitsing, bestelhistorie, backorderlijsten, BTW overzichten en kassarapporten tot voorraadoverzichten.


Holland Food Service, passie voor zorg van LogiVert BV thumbnail
21-03-2016

Holland Food Service, passie voor zorg

De ontwikkelingen in de zorg gaan snel en hebben een grote impact op de werkzaamheden van alle zorgorganisaties en hun medewerkers. Daarnaast zijn de veranderingen van grote betekenis voor de cliënten en bovenal: de veranderingen bieden veel factoren die onzeker zijn.


22-02-2016

Magazijn- & voorraadbeheer met LogiVert

Uw voorraad kan volledig beheerd worden binnen de LogiVert applicatie. Of het nu gaat om inkopen, verkopen, retouren of inventarisatieverschillen, u heeft het met onze voorraadbeheerfunctionaliteit onder controle.


22-02-2016

Orderbeheer in LogiVert

Volgen en beheren van orders Iedere order is eenvoudig te volgen en in vaste en vrije statusbepalingen af te handelen. Het maakt hierbij niet uit of deze ...


01-02-2016

Artikelbeheer in LogiVert

Beheer alle producten vanuit één centrale plek


Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert van LogiVert BV thumbnail
22-01-2016

Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert

Het dagelijks verzenden van bestellingen is een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Daarom hebben wij, in samenwerking met My Parcel, een volledig geautomatiseerd verzendproces ontwikkeld.


LogiVert: Retailbox 2016 model van LogiVert BV thumbnail
21-01-2016

LogiVert: Retailbox 2016 model

De vernieuwde Retailbox is voorzien van een snellere processor, een razend snelle Intel SSD, meer werkgeheugen en een full-hd 22” touchscreen waar de kleuren vanaf spatten. Door de snelle Intel SSD en processor is het systeem in 15 seconden volledig opgestart en klaar om kassahandelingen te verwerken.


13-01-2016

POS / Kassa met LogiVert

De kassa functionaliteit is een volledig geïntegreerde oplossing die zijn gegevens volledig deelt met de andere functionaliteiten in LogiVert. Actuele prijzen en voorraad zijn hierdoor altijd inzichtelijk.


12-01-2016

CRM / Relatiebeheer met LogiVert

U kunt de gegevens van zowel uw klanten als leveranciers beheren. Essentiële informatie als contactpersonen, e-mails, notities, afspraken en offertes is direct beschikbaar.


08-01-2016

E-commerce / Webwinkel met LogiVert

LogiVert biedt voor u als ondernemer een alles-in-één oplossing. Beheer uw winkel en webwinkel vanuit één applicatie! Al sinds 1998 biedt LogiVert de mogelijkheid voor het starten en beheren van een webwinkel. Onze jarenlange kennis en ervaring met webwinkels zijn verwerkt in het pakket. Het resultaat? Een krachtige, maar vooral flexibele en diepgaande oplossing voor u als (internet)ondernemer!