Het programma “Wist Je Dat?” op bezoek om te praten over omnichannel automatisering in de praktijk

Het programma “Wist Je Dat?” op bezoek om te praten over omnichannel automatisering in de praktijk van LogiVert BV

Door: LogiVert BV  04-11-2014
Trefwoorden: Retail, Webshop, Webwinkel

Het programma “Wist Je Dat?” op bezoek bij De Foamtastische Huiskamer (Goirle) en LogiVert (Alphen NB) om te praten over omnichannel automatisering in de praktijk. Van webwinkel tot fysieke winkel in één systeem. Ga je een webwinkel beginnen, of wil je jouw fysieke winkel online uitbreiden? De oplossing van LogiVert kan je een volledige ondersteuning bieden. Webwinkel, orderbeheer, artikelbeheer , balieverkopen, labeling, inkoop, voorraad, betaal en verzendondersteuning. Volledige functionaliteit om met jouw online onderneming resultaat te boeken. LogiVert zorgt er automatisch voor dat jouw content gegevens zo optimaal als mogelijk worden aangeboden voor vindbaarheid in zoekmachines. Daarnaast voorziet LogiVert standaard in de mogelijkheid om op verschillende webwinkel onderdelen deze optimalisatie handmatig te beïnvloeden. Met de juiste content en de inzet van deze LogiVert functionaliteit zullen meer bezoekers hun weg vinden naar jouw webwinkel. LogiVert is al 16 jaar een begrip in e-commerce en retail. Door deze ervaring en tijd is er een ware omnichannel backoffice ontstaan die jou volledige ondersteuning geeft in het beheer van jouw onderneming. Doordat de backoffice volledig geïntegreerd is, weet je precies wat jouw actuele voorraad is. Facturatie kan eenvoudig gedaan worden als opvolging van een bestelling en jij hebt continu overzicht over jouw producten en de verkoop ervan in jouw webwinkel of fysieke winkel. Voor meer informatie ga je naar: https://www.logivert.com

Trefwoorden: Logivert, omnichannel, Retail, Webshop, Webwinkel, Winkel

Ander nieuws en updates van LogiVert BV

09-06-2016

"LogiVert Payments" wordt "LogiVert preferred Payments: Sisow"

LogiVert biedt sinds 2013 in samenwerking met Qantani de betaaloplossing LogiVert Payments aan. Door strategische wijzigingen bij Qantani komen de diensten van LogiVert Payments binnenkort te vervallen. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij in Sisow een goede opvolging gevonden.


25-05-2016

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer


Integraties binnen LogiVert van LogiVert BV thumbnail
19-04-2016

Integraties binnen LogiVert

LogiVert heeft verschillende integraties van betaalproviders en fulfilment tot social media en boekhouding.


SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel van LogiVert BV thumbnail
19-04-2016

SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel

Wij houden de nieuwste SEO ontwikkelingen voor u in de gaten en passen deze via updates toe in onze oplossing zodat u zich niet druk hoeft te maken om de techniek achter uw geoptimaliseerde webwinkel.


04-04-2016

Mailings verzenden met LogiVert

Verzend uw nieuwsbrieven en papieren mailings geheel in uw eigen huisstijl. Communicatie kan op de klant afgestemd worden.


24-03-2016

Rapportages met LogiVert

Van omzetuitsplitsing, bestelhistorie, backorderlijsten, BTW overzichten en kassarapporten tot voorraadoverzichten.


Holland Food Service, passie voor zorg van LogiVert BV thumbnail
21-03-2016

Holland Food Service, passie voor zorg

De ontwikkelingen in de zorg gaan snel en hebben een grote impact op de werkzaamheden van alle zorgorganisaties en hun medewerkers. Daarnaast zijn de veranderingen van grote betekenis voor de cliënten en bovenal: de veranderingen bieden veel factoren die onzeker zijn.


22-02-2016

Magazijn- & voorraadbeheer met LogiVert

Uw voorraad kan volledig beheerd worden binnen de LogiVert applicatie. Of het nu gaat om inkopen, verkopen, retouren of inventarisatieverschillen, u heeft het met onze voorraadbeheerfunctionaliteit onder controle.


22-02-2016

Orderbeheer in LogiVert

Volgen en beheren van orders Iedere order is eenvoudig te volgen en in vaste en vrije statusbepalingen af te handelen. Het maakt hierbij niet uit of deze ...


01-02-2016

Artikelbeheer in LogiVert

Beheer alle producten vanuit één centrale plek


Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert van LogiVert BV thumbnail
22-01-2016

Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert

Het dagelijks verzenden van bestellingen is een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Daarom hebben wij, in samenwerking met My Parcel, een volledig geautomatiseerd verzendproces ontwikkeld.


LogiVert: Retailbox 2016 model van LogiVert BV thumbnail
21-01-2016

LogiVert: Retailbox 2016 model

De vernieuwde Retailbox is voorzien van een snellere processor, een razend snelle Intel SSD, meer werkgeheugen en een full-hd 22” touchscreen waar de kleuren vanaf spatten. Door de snelle Intel SSD en processor is het systeem in 15 seconden volledig opgestart en klaar om kassahandelingen te verwerken.


13-01-2016

POS / Kassa met LogiVert

De kassa functionaliteit is een volledig geïntegreerde oplossing die zijn gegevens volledig deelt met de andere functionaliteiten in LogiVert. Actuele prijzen en voorraad zijn hierdoor altijd inzichtelijk.


12-01-2016

CRM / Relatiebeheer met LogiVert

U kunt de gegevens van zowel uw klanten als leveranciers beheren. Essentiële informatie als contactpersonen, e-mails, notities, afspraken en offertes is direct beschikbaar.


08-01-2016

E-commerce / Webwinkel met LogiVert

LogiVert biedt voor u als ondernemer een alles-in-één oplossing. Beheer uw winkel en webwinkel vanuit één applicatie! Al sinds 1998 biedt LogiVert de mogelijkheid voor het starten en beheren van een webwinkel. Onze jarenlange kennis en ervaring met webwinkels zijn verwerkt in het pakket. Het resultaat? Een krachtige, maar vooral flexibele en diepgaande oplossing voor u als (internet)ondernemer!