Integraties binnen LogiVert

Integraties binnen LogiVert van LogiVert - Prezent Internet BV

Door: LogiVert - Prezent Internet BV  19-04-2016
Trefwoorden: Maatwerk, Social Media, Cloud

LogiVert heeft verschillende integraties van betaalproviders en fulfilment tot social media en boekhouding. Betaalproviders LogiVert heeft integraties met diverse betaaldiensten. Naast de gebruikelijke online betaalmethoden - Bancontact/Mister Cash, iDeal, Giropay, Maestro, Paypal, Visa en Sofortbanking - worden ook diensten als Billink, Buckaroo, Card Gate Plus, Klarna, MultiSafepay, Ogone, Paybox, Rabo Omnikassa en Sisow ondersteund. Voor cadeaubonnen is er o.a. een integratie met Kadobon-online. De meest geschikte optie voor uw klanten zit er dus altijd tussen. Enkele ondersteunde betaalmethoden: Achteraf betalen Afterpay Bancontact / Mister Cash (België) Belfius Direct Bitcoin Cadeaukaarten (Baby giftcard, Beauty & wellness, Boeken bon, Cadeaukaart.nl, Fashio cheque, ippies, Kook-cadeau, Nationale entertainment card, Nationale tuinbon, Podium cadeaukaart, VVV giftcard, Webshop Giftcard, Winkel cheque, Your Gift) CartaSi (Italië) Carte Bancaire / Carte Bleue (Frankrijk) Creditcards (American Express, Visa, Mastercard) Dankort (Denemarken) Dotpay (Polen) eMaestro EPS Überweisung (Oostenrijk) Giropay (Duitsland) iDeal (Nederland) Incasso (Europese Incasso) Klarna MasterPass Online giro Paypal Paysafecard Przelewy24 (Polen) SEPA-incasso SOFORT Banking V Pay Visa Electron ...en nog meer Boekhouden Als ondernemer wilt u inzicht hebben in uw financiële gegevens voor analyse en administratie. LogiVert maakt het voor u eenvoudig om uw financiële gegevens te exporten naar csv-formaat voor verwerking in de meest gangbare boekhoudprogramma’s. De gegevens bevatten alle inkomsten, uitgaven en BTW-bedragen, zodat u in één klap alle informatie tot uw beschikking heeft. U kunt met de gegevens aan de slag voor uw eigen administratie of deze aanleveren voor uw boekhouder. En u bent altijd verzekerd van de recentste informatie. Lees verder: https://www.logivert.com/index.php?action=extra&extra=A_integraties

Trefwoorden: afhaalpunten, betaalproviders, Boekhouden, Cloud, disqus, Fulfilment, Google analytics, Html, Integraties, Logivert, Maatwerk, Social Media,

Contact LogiVert - Prezent Internet BV

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van LogiVert - Prezent Internet BV

LogiVert update 7.1.3: Templates, snelheid en meer optimalisaties van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
13-02-2017

LogiVert update 7.1.3: Templates, snelheid en meer optimalisaties

In deze update hebben de responsive templates en de snelheid van handelingen binnen de backoffice extra aandacht gekregen, naast algemene verbeteringen en optimalisaties.


Prezent Internet en LogiVert Nederland gaan samen verder van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
02-11-2016

Prezent Internet en LogiVert Nederland gaan samen verder

Om de groei van het aantal klanten binnen LogiVert Nederland goed op te kunnen vangen, hebben beide bedrijven na goed overleg besloten om de activiteiten van LogiVert Nederland onder te brengen bij Prezent Internet.


09-06-2016

"LogiVert Payments" wordt "LogiVert preferred Payments: Sisow"

LogiVert biedt sinds 2013 in samenwerking met Qantani de betaaloplossing LogiVert Payments aan. Door strategische wijzigingen bij Qantani komen de diensten van LogiVert Payments binnenkort te vervallen. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij in Sisow een goede opvolging gevonden.


25-05-2016

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer


SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
19-04-2016

SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel

Wij houden de nieuwste SEO ontwikkelingen voor u in de gaten en passen deze via updates toe in onze oplossing zodat u zich niet druk hoeft te maken om de techniek achter uw geoptimaliseerde webwinkel.


04-04-2016

Mailings verzenden met LogiVert

Verzend uw nieuwsbrieven en papieren mailings geheel in uw eigen huisstijl. Communicatie kan op de klant afgestemd worden.


24-03-2016

Rapportages met LogiVert

Van omzetuitsplitsing, bestelhistorie, backorderlijsten, BTW overzichten en kassarapporten tot voorraadoverzichten.


Holland Food Service, passie voor zorg van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
21-03-2016

Holland Food Service, passie voor zorg

De ontwikkelingen in de zorg gaan snel en hebben een grote impact op de werkzaamheden van alle zorgorganisaties en hun medewerkers. Daarnaast zijn de veranderingen van grote betekenis voor de cliënten en bovenal: de veranderingen bieden veel factoren die onzeker zijn.


22-02-2016

Magazijn- & voorraadbeheer met LogiVert

Uw voorraad kan volledig beheerd worden binnen de LogiVert applicatie. Of het nu gaat om inkopen, verkopen, retouren of inventarisatieverschillen, u heeft het met onze voorraadbeheerfunctionaliteit onder controle.


22-02-2016

Orderbeheer in LogiVert

Volgen en beheren van orders Iedere order is eenvoudig te volgen en in vaste en vrije statusbepalingen af te handelen. Het maakt hierbij niet uit of deze ...


01-02-2016

Artikelbeheer in LogiVert

Beheer alle producten vanuit één centrale plek


Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
22-01-2016

Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert

Het dagelijks verzenden van bestellingen is een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Daarom hebben wij, in samenwerking met My Parcel, een volledig geautomatiseerd verzendproces ontwikkeld.


LogiVert: Retailbox 2016 model van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
21-01-2016

LogiVert: Retailbox 2016 model

De vernieuwde Retailbox is voorzien van een snellere processor, een razend snelle Intel SSD, meer werkgeheugen en een full-hd 22” touchscreen waar de kleuren vanaf spatten. Door de snelle Intel SSD en processor is het systeem in 15 seconden volledig opgestart en klaar om kassahandelingen te verwerken.


13-01-2016

POS / Kassa met LogiVert

De kassa functionaliteit is een volledig geïntegreerde oplossing die zijn gegevens volledig deelt met de andere functionaliteiten in LogiVert. Actuele prijzen en voorraad zijn hierdoor altijd inzichtelijk.