LogiVert Consultancy

Door: LogiVert - Prezent Internet BV  11-10-2011
Trefwoorden: Webshop, Webwinkel, E-commerce

Als vanzelfsprekend zetten wij ons in voor een vlekkeloze implementatie van de LogiVert software binnen uw onderneming. U wilt overstappen naar ons pakket, maar u heeft niet de technische know-how in huis? Onze consulent zet uw bedrijfsspecifieke automatiseringsvraagstukken om in een sterkere concurrentiepositie.

Op locatie of op afstand begeleiden wij het gehele proces: van de offerte tot aan de nazorg na implementatie. Of het nu gaat om een overstap vanuit een ander systeem of het opzetten van een volledige nieuwe omgeving, onze consulent put uit een uitgebreide ervaring op het gebied van maatwerk e-tailoplossingen.

Trefwoorden: E-commerce, Logivert, Webshop, Webwinkel

Contact LogiVert - Prezent Internet BV

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van LogiVert - Prezent Internet BV

11-10-2011

LogiVert Aurore

Maak als eerste gebruik van de nieuwste en modernste functies, lang voordat anderen daar over kunnen beschikken.


22-11-2010

LogiVert continueert ondersteuning en verdere ontwikkeling software

Alphen, 22 november 2010 - De ondersteuning door LogiVert met betrekking tot het softwarepakket LogiVert Mijn Webwinkel en bijbehorende modules


10-03-2010

Oplossing voor betalingsrisico van webwinkeliers

CreditGuard heeft een betaalbare online oplossing ontwikkeld voor webwinkeliers.


04-02-2010

Mijn Webwinkel cursusaanbod voorjaar 2010

Cursussen voor Mijn Webwinkel gebruikers gegeven door specialisten


13-01-2010

LogiVert gebruikersontmoetingsdag – 9 februari 2010

Op 9 februari 2010 organiseert LogiVert haar eerste gebruikersontmoetingsdag. Deze dag zal helemaal in het teken staan van het maken van contact en het uitwisselen van kennis met medegebruikers.


06-01-2010

Nieuwe Mijn Webwinkel 5 Pro+ biedt ondernemers een uitgebreide online shop

LogiVert en Easy Computing introduceren Mijn Webwinkel 5 Pro+, de totaaloplossing om snel en zonder enige technische ervaring een professionele webwinkel te maken met uitgebreide administratie en logistiek. Mijn Webwinkel 5 Pro+ is de nieuwste uitbreiding van de reeks software Mijn Webwinkel.
Mijn Webwinkel is speciaal ontwikkeld voor kleine ondernemingen en het MKB die een onlineshop willen beginnen. Omdat men met Mijn Webwinkel een onlineshop kan beginnen zonder enige technische ervaring


Google optimalisatie van Mijn Webwinkel van LogiVert van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
18-11-2009

Google optimalisatie van Mijn Webwinkel van LogiVert

Regelmatig bellen of mailen gebruikers ons met de vraag waarom hun site niet boven aan in Google terug te vinden is. Op de doos staat immers dat Mijn Webwinkel geoptimaliseerd is voor indexering door Google.

Mijn Webwinkel is inderdaad geoptimaliseerd voor indexering door Google. Deze optimalisatie wordt overigens regelmatig aangepast aan de nieuwste indexeringstrends via updates. Optimalisatie is echter niet hetzelfde als garantie op toppositioneringen.