LogiVert focust in 2012 op Multichannel e-tailing

Door: LogiVert - Prezent Internet BV  23-01-2012
Trefwoorden: Webshop, Webwinkel, E-commerce

LogiVert start 2012 met 4 beursintroducties op de Webwinkel Vakdagen. Deze introducties komen tegemoet aan de wensen van de bestaande gebruikers en volgen de huidige dynamiek van de e-commerce sector. Hierbij focust LogiVert specifiek op multichannel strategieën van webwinkeliers.

Om webwinkeliers beter te ondersteunen bij de e-commerce uitdagingen van komende jaren  gaat LogiVert meer de diepte en breedte in. De diepgang van onze Enterprise oplossing sluit naadloos aan op de behoeftes van grotere bedrijven. De Facebook en Multi-shop oplossingen vullen onze reeds bestaande m-commerce onderdeel aan om online verkoopmogelijkheden breder in te zetten. Het beheer van dit geheel kan vergemakkelijkt worden met onze online/cloudoplossing.

LogiVert Enterprise

Met het nieuwe Enterprise pakket boort LogiVert een nieuw segment aan op de markt van webwinkelsoftware. E-commerce groeit en online retailers en whole-salers groeien mee. De nieuwe Enterprise oplossing biedt meer dan alleen een softwarepakket: Professionele hosting, maatwerk lay-out en consultancy. Naast deze diensten behelst LogiVert Enterprise het volledige scala aan aanvullende modules:
·         Commercieel beheer voor een betere organisatie van uw voorraad en in- en verkopen.
·         CRM-Relatiebeheer voor het optimaliseren van uw klantcontact
·         Kassabeheer om van elk werkstation een volwaardige kassa te maken.
Tevens biedt LogiVert ook met Enterprise het gebruikersgemak en de uitgebreide backoffice  functionaliteit die de reeds 7.500 huidige gebruikers van ons gewend zijn.

Facebook Shop

Van clicks naar likes. Social media zijn niet meer weg te denken in de marketing strategie. Op de Webwinkel Vakdagen introduceert LogiVert een nieuwe functionaliteit: een shop op Facebook beheren vanuit LogiVert. Omdat de Facebook Shop van dezelfde backoffice als de webwinkel gebruik maakt, kan de webwinkelier binnen een mum van tijd en met dezelfde uitgebreide functionaliteit ondernemen op het grootste sociale netwerk ter wereld.

Multi-shop

Diverse nichemarkten bereiken zonder tijd kwijt te zijn aan het organiseren van verschillende voorraden en klantenbestanden. Met de multi-shop functionaliteit kunnen gebruikers vanuit één beheerdersomgeving diverse webwinkels aansturen.

LogiVert Online

Vanuit een willekeurige locatie de webwinkel beheren, was de functie die het LogiVert pakket niet standaard kon bieden. Met de komst van LogiVert Online komt hier eindelijk verandering in. Met deze cloudoplossing omzeilt LogiVert de beperkingen van besturingssystemen en lokale infrastructuren.

Trefwoorden: E-commerce, Logivert, Webshop, Webwinkel

Contact LogiVert - Prezent Internet BV

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van LogiVert - Prezent Internet BV

LogiVert update 7.1.3: Templates, snelheid en meer optimalisaties van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
13-02-2017

LogiVert update 7.1.3: Templates, snelheid en meer optimalisaties

In deze update hebben de responsive templates en de snelheid van handelingen binnen de backoffice extra aandacht gekregen, naast algemene verbeteringen en optimalisaties.


Prezent Internet en LogiVert Nederland gaan samen verder van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
02-11-2016

Prezent Internet en LogiVert Nederland gaan samen verder

Om de groei van het aantal klanten binnen LogiVert Nederland goed op te kunnen vangen, hebben beide bedrijven na goed overleg besloten om de activiteiten van LogiVert Nederland onder te brengen bij Prezent Internet.


09-06-2016

"LogiVert Payments" wordt "LogiVert preferred Payments: Sisow"

LogiVert biedt sinds 2013 in samenwerking met Qantani de betaaloplossing LogiVert Payments aan. Door strategische wijzigingen bij Qantani komen de diensten van LogiVert Payments binnenkort te vervallen. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij in Sisow een goede opvolging gevonden.


25-05-2016

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer


Integraties binnen LogiVert van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
19-04-2016

Integraties binnen LogiVert

LogiVert heeft verschillende integraties van betaalproviders en fulfilment tot social media en boekhouding.


SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
19-04-2016

SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel

Wij houden de nieuwste SEO ontwikkelingen voor u in de gaten en passen deze via updates toe in onze oplossing zodat u zich niet druk hoeft te maken om de techniek achter uw geoptimaliseerde webwinkel.


04-04-2016

Mailings verzenden met LogiVert

Verzend uw nieuwsbrieven en papieren mailings geheel in uw eigen huisstijl. Communicatie kan op de klant afgestemd worden.


24-03-2016

Rapportages met LogiVert

Van omzetuitsplitsing, bestelhistorie, backorderlijsten, BTW overzichten en kassarapporten tot voorraadoverzichten.


Holland Food Service, passie voor zorg van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
21-03-2016

Holland Food Service, passie voor zorg

De ontwikkelingen in de zorg gaan snel en hebben een grote impact op de werkzaamheden van alle zorgorganisaties en hun medewerkers. Daarnaast zijn de veranderingen van grote betekenis voor de cliënten en bovenal: de veranderingen bieden veel factoren die onzeker zijn.


22-02-2016

Magazijn- & voorraadbeheer met LogiVert

Uw voorraad kan volledig beheerd worden binnen de LogiVert applicatie. Of het nu gaat om inkopen, verkopen, retouren of inventarisatieverschillen, u heeft het met onze voorraadbeheerfunctionaliteit onder controle.


22-02-2016

Orderbeheer in LogiVert

Volgen en beheren van orders Iedere order is eenvoudig te volgen en in vaste en vrije statusbepalingen af te handelen. Het maakt hierbij niet uit of deze ...


01-02-2016

Artikelbeheer in LogiVert

Beheer alle producten vanuit één centrale plek


Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
22-01-2016

Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert

Het dagelijks verzenden van bestellingen is een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Daarom hebben wij, in samenwerking met My Parcel, een volledig geautomatiseerd verzendproces ontwikkeld.


LogiVert: Retailbox 2016 model van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
21-01-2016

LogiVert: Retailbox 2016 model

De vernieuwde Retailbox is voorzien van een snellere processor, een razend snelle Intel SSD, meer werkgeheugen en een full-hd 22” touchscreen waar de kleuren vanaf spatten. Door de snelle Intel SSD en processor is het systeem in 15 seconden volledig opgestart en klaar om kassahandelingen te verwerken.


13-01-2016

POS / Kassa met LogiVert

De kassa functionaliteit is een volledig geïntegreerde oplossing die zijn gegevens volledig deelt met de andere functionaliteiten in LogiVert. Actuele prijzen en voorraad zijn hierdoor altijd inzichtelijk.