Vacature: Ervaren Webdeveloper

Vacature: Ervaren Webdeveloper van LogiVert - Prezent Internet BV

Door: LogiVert - Prezent Internet BV  25-11-2014
Trefwoorden: Vacature, Webdeveloper, Logivert

LogiVert ontwikkelt omnichannel sales software met een rijke front- en back-office. Onze klantenkring varieert van kleine webwinkeliers tot grotere filiaalhouders die zowel hun fysieke als online winkel geautomatiseerd hebben. Wij vragen Een enthousiaste en gedreven webdeveloper. Het gaat hier om een functie voor iemand die graag zelfstandig werkt, verantwoordelijkheid aan kan en innovatieve oplossingen aanbrengt . Wij garanderen je een veelzijdige werkplek, met veel ruimte voor creatieve ideeën, eigen inbreng en kennisuitbreiding. Werkzaamheden - Doorontwikkeling, innovatie en optimalisatie van het online deel van onze software. - Uitwerking van projecten voor standaard functionaliteit, maar ook voor maatwerktrajecten. Bij het laatste is nauw overleg met de klant noodzakelijk voor een juiste uitwerking van het wensen- en eisenpakket. - Bij momenten zullen klanten ook terug kunnen vallen op jouw kennis voor technische support. Wij vragen - Gedegen kennis van PHP 5, HTML (5) en CSS (3). - Kennis van XML, Javascript, JQuery, Ajax en Smarty. - HBO denk- en werkniveau. - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. - Interesse en ervaring in de retail- en e-commerce-sector is een pré. Wij bieden - Een uitdagende en flexibele werkomgeving. - Een informele en professionele werksfeer. - Een werkomgeving waarbij zelfstandigheid en eigen initiatief sterk gewaardeerd en gestimuleerd wordt. - Een contract voor 32 tot 40 uur per week Hier ga je werken In ons kantoor te Alphen NB. Wie zijn wij LogiVert is een innovatief omnichannel platform dat bedrijven ondersteunt in de wereld van e-commerce en retail bij de automatisering van verkoop- en inkoopprocessen. Van webshops, mobiele shops, Facebook-shops en fysieke kassa’s tot magazijn- en voorraadbeheer. LogiVert biedt al ruim 15 jaar een totaaloplossing voor het MKB. Meer informatie Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dolf van Tilburg via 013-5082540, of stuur je brief met CV en digitaal portfolio naar info@logivert.com https://www.logivert.com/index.php?action=extra&extra=A_vacature__ervaren_webdeveloper

Trefwoorden: Logivert, Vacature, Webdeveloper

Contact LogiVert - Prezent Internet BV

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van LogiVert - Prezent Internet BV

LogiVert update 7.1.3: Templates, snelheid en meer optimalisaties van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
13-02-2017

LogiVert update 7.1.3: Templates, snelheid en meer optimalisaties

In deze update hebben de responsive templates en de snelheid van handelingen binnen de backoffice extra aandacht gekregen, naast algemene verbeteringen en optimalisaties.


Prezent Internet en LogiVert Nederland gaan samen verder van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
02-11-2016

Prezent Internet en LogiVert Nederland gaan samen verder

Om de groei van het aantal klanten binnen LogiVert Nederland goed op te kunnen vangen, hebben beide bedrijven na goed overleg besloten om de activiteiten van LogiVert Nederland onder te brengen bij Prezent Internet.


09-06-2016

"LogiVert Payments" wordt "LogiVert preferred Payments: Sisow"

LogiVert biedt sinds 2013 in samenwerking met Qantani de betaaloplossing LogiVert Payments aan. Door strategische wijzigingen bij Qantani komen de diensten van LogiVert Payments binnenkort te vervallen. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij in Sisow een goede opvolging gevonden.


25-05-2016

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer


Integraties binnen LogiVert van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
19-04-2016

Integraties binnen LogiVert

LogiVert heeft verschillende integraties van betaalproviders en fulfilment tot social media en boekhouding.


SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
19-04-2016

SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel

Wij houden de nieuwste SEO ontwikkelingen voor u in de gaten en passen deze via updates toe in onze oplossing zodat u zich niet druk hoeft te maken om de techniek achter uw geoptimaliseerde webwinkel.


04-04-2016

Mailings verzenden met LogiVert

Verzend uw nieuwsbrieven en papieren mailings geheel in uw eigen huisstijl. Communicatie kan op de klant afgestemd worden.


24-03-2016

Rapportages met LogiVert

Van omzetuitsplitsing, bestelhistorie, backorderlijsten, BTW overzichten en kassarapporten tot voorraadoverzichten.


Holland Food Service, passie voor zorg van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
21-03-2016

Holland Food Service, passie voor zorg

De ontwikkelingen in de zorg gaan snel en hebben een grote impact op de werkzaamheden van alle zorgorganisaties en hun medewerkers. Daarnaast zijn de veranderingen van grote betekenis voor de cliënten en bovenal: de veranderingen bieden veel factoren die onzeker zijn.


22-02-2016

Magazijn- & voorraadbeheer met LogiVert

Uw voorraad kan volledig beheerd worden binnen de LogiVert applicatie. Of het nu gaat om inkopen, verkopen, retouren of inventarisatieverschillen, u heeft het met onze voorraadbeheerfunctionaliteit onder controle.


22-02-2016

Orderbeheer in LogiVert

Volgen en beheren van orders Iedere order is eenvoudig te volgen en in vaste en vrije statusbepalingen af te handelen. Het maakt hierbij niet uit of deze ...


01-02-2016

Artikelbeheer in LogiVert

Beheer alle producten vanuit één centrale plek


Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
22-01-2016

Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert

Het dagelijks verzenden van bestellingen is een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Daarom hebben wij, in samenwerking met My Parcel, een volledig geautomatiseerd verzendproces ontwikkeld.


LogiVert: Retailbox 2016 model van LogiVert - Prezent Internet BV thumbnail
21-01-2016

LogiVert: Retailbox 2016 model

De vernieuwde Retailbox is voorzien van een snellere processor, een razend snelle Intel SSD, meer werkgeheugen en een full-hd 22” touchscreen waar de kleuren vanaf spatten. Door de snelle Intel SSD en processor is het systeem in 15 seconden volledig opgestart en klaar om kassahandelingen te verwerken.


13-01-2016

POS / Kassa met LogiVert

De kassa functionaliteit is een volledig geïntegreerde oplossing die zijn gegevens volledig deelt met de andere functionaliteiten in LogiVert. Actuele prijzen en voorraad zijn hierdoor altijd inzichtelijk.