Voordelen van een multishop-toepassing

Door: LogiVert BV  04-10-2012
Trefwoorden: Webshop, Webwinkel, E-commerce

Door gebruik te maken van een multishop toepassing is het eenvoudig om een extra nieuwe webwinkel te realiseren en deze te richten op een, nieuwe doelgroep of een introductie van nieuwe merken. Doordat alles in één database is ondergebracht, is het delen van content over de verschillende multishop-winkels eenvoudig te realiseren.

Dolf van Tilburg, directeur van LogiVert “Met een multishop-oplossing heeft iedere online ondernemer de mogelijkheid in een korte tijd hun producten effectief, via meerdere webwinkels, onder de aandacht te brengen. Beheer en aansturing vanuit één systeem geeft de ondernemer de mogelijkheid snel in te spelen op marktbewegingen, consumentbehoefte en verwachtingen”.

Ieder ondernemer heeft bij de opzet van een webwinkel te maken met vele keuze momenten: ga ik me richten op één webwinkel of meerdere webwinkels, die gericht zijn op verschillende markten (merk of doelgroepgericht). Veel onlineondernemers beginnen een webwinkel met het idee om snel meer webwinkels op te zetten. Op het eerste gezicht lijkt dit heel interessant en een mooie manier om verschillende productgroepen onder de aandacht te brengen bij de gekozen doelgroepen, maar er komt wel wat voorbereiding bij kijken.

Trefwoorden: E-commerce, Logivert, Webshop, Webwinkel

Ander nieuws en updates van LogiVert BV

09-06-2016

"LogiVert Payments" wordt "LogiVert preferred Payments: Sisow"

LogiVert biedt sinds 2013 in samenwerking met Qantani de betaaloplossing LogiVert Payments aan. Door strategische wijzigingen bij Qantani komen de diensten van LogiVert Payments binnenkort te vervallen. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij in Sisow een goede opvolging gevonden.


25-05-2016

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer

LogiVert update 6.27: Multishop, kassa, fulfilment, mail en meer


Integraties binnen LogiVert van LogiVert BV thumbnail
19-04-2016

Integraties binnen LogiVert

LogiVert heeft verschillende integraties van betaalproviders en fulfilment tot social media en boekhouding.


SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel van LogiVert BV thumbnail
19-04-2016

SEO en marketing met uw LogiVert webwinkel

Wij houden de nieuwste SEO ontwikkelingen voor u in de gaten en passen deze via updates toe in onze oplossing zodat u zich niet druk hoeft te maken om de techniek achter uw geoptimaliseerde webwinkel.


04-04-2016

Mailings verzenden met LogiVert

Verzend uw nieuwsbrieven en papieren mailings geheel in uw eigen huisstijl. Communicatie kan op de klant afgestemd worden.


24-03-2016

Rapportages met LogiVert

Van omzetuitsplitsing, bestelhistorie, backorderlijsten, BTW overzichten en kassarapporten tot voorraadoverzichten.


Holland Food Service, passie voor zorg van LogiVert BV thumbnail
21-03-2016

Holland Food Service, passie voor zorg

De ontwikkelingen in de zorg gaan snel en hebben een grote impact op de werkzaamheden van alle zorgorganisaties en hun medewerkers. Daarnaast zijn de veranderingen van grote betekenis voor de cliënten en bovenal: de veranderingen bieden veel factoren die onzeker zijn.


22-02-2016

Magazijn- & voorraadbeheer met LogiVert

Uw voorraad kan volledig beheerd worden binnen de LogiVert applicatie. Of het nu gaat om inkopen, verkopen, retouren of inventarisatieverschillen, u heeft het met onze voorraadbeheerfunctionaliteit onder controle.


22-02-2016

Orderbeheer in LogiVert

Volgen en beheren van orders Iedere order is eenvoudig te volgen en in vaste en vrije statusbepalingen af te handelen. Het maakt hierbij niet uit of deze ...


01-02-2016

Artikelbeheer in LogiVert

Beheer alle producten vanuit één centrale plek


Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert van LogiVert BV thumbnail
22-01-2016

Uw bestellingen met één click verzenden via LogiVert

Het dagelijks verzenden van bestellingen is een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Daarom hebben wij, in samenwerking met My Parcel, een volledig geautomatiseerd verzendproces ontwikkeld.


LogiVert: Retailbox 2016 model van LogiVert BV thumbnail
21-01-2016

LogiVert: Retailbox 2016 model

De vernieuwde Retailbox is voorzien van een snellere processor, een razend snelle Intel SSD, meer werkgeheugen en een full-hd 22” touchscreen waar de kleuren vanaf spatten. Door de snelle Intel SSD en processor is het systeem in 15 seconden volledig opgestart en klaar om kassahandelingen te verwerken.


13-01-2016

POS / Kassa met LogiVert

De kassa functionaliteit is een volledig geïntegreerde oplossing die zijn gegevens volledig deelt met de andere functionaliteiten in LogiVert. Actuele prijzen en voorraad zijn hierdoor altijd inzichtelijk.


12-01-2016

CRM / Relatiebeheer met LogiVert

U kunt de gegevens van zowel uw klanten als leveranciers beheren. Essentiële informatie als contactpersonen, e-mails, notities, afspraken en offertes is direct beschikbaar.


08-01-2016

E-commerce / Webwinkel met LogiVert

LogiVert biedt voor u als ondernemer een alles-in-één oplossing. Beheer uw winkel en webwinkel vanuit één applicatie! Al sinds 1998 biedt LogiVert de mogelijkheid voor het starten en beheren van een webwinkel. Onze jarenlange kennis en ervaring met webwinkels zijn verwerkt in het pakket. Het resultaat? Een krachtige, maar vooral flexibele en diepgaande oplossing voor u als (internet)ondernemer!