Bed & Breakfast Aan de Sluis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminasluis 10 , 4281 TW Andel, Noord-Brabant
Land van Heusden en Atena, Woudrichem

E-mail

Over Bed & Breakfast Aan de Sluis

Slingerende dijkjes, brede rivieren en prachtige vergezichten. Het Land van Heusden en Altena is een heerlijk gebied pm te fietsen of te wandelen en daarna te genieten in "B&B Aan de sluis", een unieke overnachting in een vrijstaande, goed geïsoleerde Finse kota met een altijd verrassend en uitgebreid ontbijt.
De B&B ligt direct aan de Wilhelminasluis en de Afgedamde Maas, op de grens van de Bommelerwaard nabij Vestingstad Woudrichem en Heusden, Slot Loevestein ligt als het ware in onze achtertuin.

De vrijstaande B&B is geschikt voor 2-3 personen en beschikt over comfortabele bedden, eethoek en zitje, badkamer met douche, toilet en wastafeltje, TV en WIFI, koelkast en een heerlijk terras met zitje.

U kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de Maas en de bedrijvigheid in de Wilhelminasluis, maar ook de rust en ruimte die de locatie u biedt, een heerlijk uitgebreid ontbijt in een verrassend gevulde ontbijtmand.

Op verzoek is een lunch, lunchpakket of eten wat de pot schaft mogelijk. Op het erf van de B&B wordt er in het voor- en najaar workshops paling roken gegeven. Ook is het mogelijk een workshop schilderen met acryl te volgen, ervaring is hiervoor niet nodig, u neemt gegarandeerd een uniek kunstwerk mee naar huis. Deze workshop wordt gegeven in het atelier van Aan de sluis.

Direct aan het Pelgrimspad.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/aandesluis/

Categorieën: Bed & Breakfast

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Andel Noord-Brabant

Is Bed & Breakfast Aan de Sluis in Wilhelminasluis 10, Andel Noord-Brabant 4281 TW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bed diensten in Andel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Andel Bed per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Andel Noord-Brabant, 4281 TW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822616]