Webshootz

Webshootz van Fransen Audiovisuals

Door: Fransen Audiovisuals  05-06-2011
Trefwoorden: Media, Online Media, Website Optimalisatie

Webshootz “betaalbare korte online videoproducties”

Webshootz zijn korte kwalitatief hoogstaande videoproducties die met name geschikt zijn voor online toepassingen. De video’s worden in HD kwaliteit gefilmd door ervaren cameramensen. Ze worden vervolgens op een professionele manier gemonteerd tot een kwalitatief hoogwaardige film. De films worden in het juiste formaat, geschikt voor internet en mobiele toepassingen (Ipad, Iphone) aangeleverd. De films worden  voor u op het internet of uw website geplaatst (in overleg met uw websitebeheerder).

Waarom een film?
“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”. Logisch, een mens denkt van nature in beelden. In een minuut kunt u uw bedrijf pitchen en laten zien waarin u zich onderscheid van uw concurrent.  
Webshootz is hier uitermate geschikt voor. Doordat de video in de hoogst mogelijke kwaliteit voor u op internet wordt geplaatst is een koppeling met diverse social media eenvoudig. Met een druk op de knop staat uw film op LinkedIn, Hyves of Facebook. Hierdoor bereikt u eenvoudig de 2e laag in uw netwerk (vrienden van vrienden) Stel u heeft 50 contacten en die contacten hebben elk weer 50 contacten dan bereikt u hiermee dus 2500 contacten. Daarnaast geeft u uw tevreden klanten een mogelijkheid om uw bedrijf gemakkelijk aan te bevelen bij anderen (het zgn. local for local principe). Dit stimuleert mond-tot-mond reclame erg sterk.
De plaatsing van uw film op YouTube zorgt direct dat uw bedrijf hoger in de zoekresultaten van Google terug te vinden is.  De lokale vindbaarheid binnen Google wordt steeds belangrijker omdat hier steeds meer mensen gebruik van maken boven de traditionele telefoongids en gouden gids. Het  aantal mobiele gebruikers van Google Maps is afgelopen half jaar met  maar liefst 50% gestegen.
De houdbaarheidsdatum van uw boodschap is vanzelfsprekend veel langer dan van een advertentie in de printed media (en dat tegen een vergelijkbaar en vaak lager tarief dan een reguliere advertentie!) Door onze kennis op het gebied van social media en gebruik van online videokanalen kunnen we u op maat adviseren hoe deze het beste ingezet kunnen worden binnen uw marketing mix.
Vanzelfsprekend kan uw film ook op ieder gewenste drager worden aangeboden (DVD, Blu Ray, USB stick)  Het in het juiste formaat aanleveren voor gebruik op de Ipad of Iphone is bij de prijs inbegrepen.
Webshootz zijn uitermate geschikt als een bedrijfsvideo, een instructievideo, een vacature online, productpresentatie of een bedrijfsjournaal.

Wat is de toegevoegde waarde voor u?
Snel en duidelijk overbrengen van uw boodschap
De boodschap is persoonlijker en dus krachtiger
Advies over het gebruik van social media
Middel wat gemakkelijk en flexibel ingezet kan worden in uw marketingmix
Hogere ranking binnen Google
Met een film blijft u beter “top of mind” bij (potentiële en bestaande) klanten
Langere houdbaarheid dan een advertentie in de printed media
Uw website is aantrekkelijker met beelden dan met tekst.
U bespaart tijd, klanten zullen doelgerichter hun “vraag” bij u neerleggen.
Een tevreden klant zal u gemakkelijker kunnen aanbevelen bij anderen omdat hij hier immers de film voor kan gebruiken.
Klantenbinding
Vergroten van uw eigen netwerk

Trefwoorden: Audiovisuele Productie, Bedrijfsfilm, Cameraman, Corporate Video, Digitale Video, Internet Marketing, Media, Online Media, Reclamefilm, Video, Videoproductie, Website Optimalisatie, Zoekmachine Marketing