Fysiotherapie M van Asten Vanderfeesten M

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laurierstraat 3 , 5721 CK Asten, Noord-Brabant
De Peel

E-mail

Over Fysiotherapie M van Asten Vanderfeesten M

Bewegen lijkt vanzelfsprekend. Het goed functioneren van het lichaam is voor veel mensen de gewoonste zaak van de wereld. Maar niet voor iedereen. Bewegen kan ook een last zijn. Vaak kunnen die klachten uitstekend worden behandeld. Dat is het specialisme van de fysiotherapeut. De fysiotherapeut is er voor iedereen.

Fysiotherapie wordt al eeuwen toegepast. Bijvoorbeeld in de vorm van oefeningen of massage. Een fysiotherapeut adviseert, begeleidt of behandelt bij stoornissen in houding en/of beweging. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen worden behandeld.

Onze praktijk staat garant voor therapie op maat, een adequate behandeling en een op de persoon gericht advies met betrekking tot uw klachten. Wij vinden een persoonlijke benadering d.w.z. belangstelling voor de mens achter de klacht, een zeer belangrijk therapeutisch aspect. U kunt een beroep doen op de jarenlange ervaring van uw fysiotherapeut

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Do - Vr
-
Za
Gesloten
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie M van Asten Vanderfeesten M in Laurierstraat 3, Asten Noord-Brabant 5721 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Asten Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Asten Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Asten Noord-Brabant, 5721 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228645]