ROOMMADE NIEUWE DISTRIBUTEUR ALTRO-PRODUCTEN

ROOMMADE NIEUWE DISTRIBUTEUR ALTRO-PRODUCTEN van Roommade

Door: Roommade  01-02-2006
Trefwoorden: Bouw, Vloeren, Wanden

Altro te Letchworth (Engeland) heeft de firma Roommade te Asten aangesteld als distributeur voor Nederland van Altro-producten. Tot het productenprogramma behoren de Altro veiligheidsvloeren en harssystemen alsook wand- en plafondbekledingsystemen.

De producten van Altro vinden hun toepassing in de gezondheidszorg, de voedingsmiddelen-industrie, algemene industrie, scholen, winkels, horecabedrijven, enz. en andere omgevingen waar behalve veiligheid ook een aantrekkelijk interieur een rol speelt.

Een belangrijk onderdeel van het Altro-pakket is de veerkrachtige Altro veiligheidsvloer-bedekking, die geïmpregneerd is met fijne, harde korrels. In normale toestand is de veiligheidsvloerbedekking glad en vlak en kan daardoor hygiënisch worden gereinigd. Onder de druk van een voet komen de korrels aan het oppervlak en verlenen aan het oppervlak de ruwheid die nodig is voor een veilige grip - zelfs wanneer het oppervlak nat is. Zodra de druk aan de oppervlakte is weggenomen, veert het materiaal terug vanuit zijn samengedrukte toestand en wordt het oppervlak weer glad.

Roommade is importeur van en groothandel in een veelzijdig en veelomvattend pakket producten voor afwerken van vloeren, wanden en plafonds. Bijna alle producten worden door het bedrijf uit voorraad geleverd.

Trefwoorden: Bouw, Vloeren, Wanden

Contact Roommade

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share