Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie, Dermatio.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rect van den Broekstraat 1 33 , 5111 VT Baarle-Nassau, Noord-Brabant
Baronie van Breda

E-mail

Over Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie, Dermatio.

In de praktijk Dermatio adviseren wij u op een persoonlijke, zorgvuldige en professionele wijze in de behandeling van een huid – of oedeemaandoening en de verzorging van de aangedane huid. In overleg met u en uw arts zal naar een passende behandeling worden gezocht.

We hebben veel ervaring binnen de oedeemtherapie. U kunt bij ons terecht voor; oedeemtherapie, compressietherapie, wondzorg, littekenbehandeling, aanmeten therapeutisch elastische kousen, aanmeten drukkleding (bij oedeem) en huidadviezen bij verschillende huidaandoeningen.

Om oedeem te verminderen en het lichaam te helpen bij de juiste afvoer van het overtollige vocht zijn verschillende behandelmethoden geschikt en passen we vaak meerdere methoden toe. Tezamen vormen ze de integrale oedeemtherapie (manuele lymfdrainage, oedeem- en fibrosegrepen, ambulante compressietherapie, lymftaping, lymfapress, therapeutisch elastische kous, aanmeten drukkleding en de juiste voorlichting en advies).

Als huid- en oedeemtherapeut stellen wij hoge eisen aan kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten (NVH), staan ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en Big wet geregistreerd. Tevens volgens we de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Dermatio heeft contracten met alle zorgverzekeraars, ze vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk. Dit is afhankelijk van de aandoening en pakketvoorwaarden.

U vind ons ook op http://gezondheidscentrumbaarle.nl/praktijken/huid-en-oedeemtherapie/

Openingstijden

Ma, Do - Vr
-
Di
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dermatio-Praktijk-voor-Huid-en-oedeemtherapie/1668291053387083

Categorieën: Endodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie, Dermatio. in Rect van den Broekstraat 1 33, Baarle-Nassau Noord-Brabant 5111 VT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Baarle-Nassau Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarle-Nassau Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarle-Nassau Noord-Brabant, 5111 VT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826017]