KME kiest voor Gibo

Door: The Perfect Match Corporate Finance  03-12-2007
Trefwoorden: Verkoop, Kantoor, Organisatie

Accountantsorganisatie KME met vestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Breda sluit zich aan bij GIBO Groep Accountants en Adviseurs. Deze toetreding betekent voor GIBO een belangrijke versterking van de positie in het zuiden van het land.

KME Accountants Adviesgroep acht de stap noodzakelijk om voor de toekomst de kwaliteit van de dienstverlening (fiscalisten, juridisch adviseurs en salarisadministrateurs) voor haar cliënten te waarborgen. KME telt veertig medewerkers (30 fte), heeft een jaaromzet van 2,5 miljoen euro en bedient ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Voor GIBO Groep Accountants en Adviseurs is de toetreding van KME een belangrijke versterking voor de dienstverlening in zuidelijk Nederland. ‘Onze bakermat is Oost- en Noord-Nederland. In 1995 hebben we de eerste stappen gezet ten zuiden van de grote rivieren. In het zuiden zit de groei er goed in: in tien jaar tijd hebben we vestigingen gerealiseerd in Brunssum, Roermond, Diessen/Hilvarenbeek, Etten-Leur, Helmond, Uden, Vught en Nijmegen. Daar komen nu de aansprekende vestigingsplaatsen ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Breda bij,’ aldus Aalt Beuker, GIBO Groep directeur Regio Zuid. Bij de tien vestigingen in Zuid-Nederland werken circa 220 medewerkers. Inclusief de omzet van KME dragen de zuidelijke vestigingen circa 15 miljoen omzet bij aan de ruim 90 miljoen omzet van het landelijke totaal van GIBO Groep.

Cliënten van KME krijgen nu de mogelijkheid om gebruik te gaan maken van GIBOnet Online Boekhouden en Online Salarisadministratie. Ook kunnen KME-cliënten en -relaties het rendement van de onderneming optimaliseren door middel van het adviesprogramma Peper in je zaak! dat GIBO Groep in samenwerking met MKB Adviseurs heeft ontwikkeld . Artikel informatie www.accountancynieuws.nl

meer informatite vindt u op http://www.gibogroep.nl/Nieuws/Nieuws/Persberichten/KMEkiestvoorGIBOGroep/tabid/1519/Default.aspxTrefwoorden: Bedrjf, Bemiddeling, Detachering, Kantoor, Koop, Organisatie, Overname, Verkoop,

Contact The Perfect Match Corporate Finance

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share