Dijk Rioolservice Martien en Wilma van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bakelsebrug 8 A , 5761 PM Bakel, Noord-Brabant
De Peel, Gemert-Bakel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dijk Rioolservice Martien en Wilma van

Mogelijk dat u ons al eens gezien heeft, maar toch willen we met trots even toelichten wie we zijn en wat we doen. Als eerste:

Van Dijk is weer van Dijk!

Alweer vijf jaar geleden hebben Martien en Wilma van Dijk afstand gedaan van hun “Riool- en Veegbedrijf M. van Dijk” om wat rustiger aan te gaan doen, ware het niet dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zowel Martien als Wilma van Dijk het persoonlijke contact en de activiteiten niet los konden laten. Eerst als oproep maar steeds meer als vaste kracht werd een beroep gedaan op van Dijk.

Samen met hun twee dochters en schoonzonen ging er een tijdje overheen voordat iemand er over begon, maar toen ze er samen over spraken was al snel duidelijk dat van Dijk opnieuw van de grond moest komen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dijk Rioolservice Martien en Wilma van in Bakelsebrug 8 A, Bakel Noord-Brabant 5761 PM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Bakel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bakel Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bakel Noord-Brabant, 5761 PM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814880]