Medicatie afhalen bij tankstation

Door: Apotheek Tolakker  13-01-2008
Trefwoorden: Apotheek, Pompstation, Trumpi

Apotheek Tolakker is bij tankstation Trumpi een medicijnservice gestart.

Hoe werkt de Apotheek Tolakker Medicijnservice?


De Medicijnservice is te vinden bij Trumpi tankstation in Breda. Bij de Medicijnservice kunt u uw recept afgeven en de medicijnen later ophalen. Het Medicijnservice-punt heeft namelijk geen voorraad. U kunt ook uw arts vragen het recept door te sturen naar Apotheek Tolakker en te laten vermelden waar u het wenst af te halen. De medicijnen op recept worden in Apotheek Tolakker klaargemaakt en afgeleverd bij de Medicijnservice. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om gratis te laten bezorgen
U kunt bij Trumpi uw recept inleveren of door uw arts laten doorzenden, en later weer ophalen of gratis laten bezorgen.
Trumpi is geopend op maandag t/m zondag van 7.00 tot 21.00 uur. U kunt dus bijna altijd terecht.

De medicijnen worden klaargemaakt in Apotheek Tolakker. Ook de medicatiebewaking wordt volledig door Apotheek Tolakker uitgevoerd. Zo nodig wordt overlegd met de arts, bijvoorbeeld als medicijnen niet samen gebruikt mogen worden. De service is verder is zoals u van uw apotheek gewend bent.
Uw privacy blijft gewaarborgd doordat uw medicatie anoniem verpakt bij Trumpi wordt klaargezet.
Als uw medicijnen niet of niet geheel vergoed worden, krijgt u een rekening van de apotheek. U hoeft dus bij Trumpi niet af te rekenen. Als u uw recept op werkdagen voor 12.30 uur inlevert, kunt u uw medicijnen dezelfde werkdag na 15.30uur ophalen. En heeft u bij het afhalen vragen over uw medicijnen? Neem dan contact op met de apotheek.

Trefwoorden: Apotheek, Pompstation, Trumpi

Contact Apotheek Tolakker

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share