Café Zalencentrum De Tussenpauz

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 10 , 4854 CE Bavel, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Breda
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Café Zalencentrum De Tussenpauz

Cafe & Zalencentrum De Tussenpauz kan voor iedere gelegenheid een accommodatie op maat aanbieden. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer en charme en is voorzien van airconditioning. De keuze uit zalen of combinaties daarvan maakt ons uitermate geschikt voor feesten voor zowel grote als kleine gezelschappen, waarbij U eventueel de keuze kunt maken van koffietafel tot een vijf gangenmenu. Het behoort tot de mogelijkheden om ons gezellig donkerbruin cafe voor besloten feesten te reserveren.

Verder bestaat ook de mogelijkheid om presentaties en cursussen bij ons te houden. Ook koffietafels bij uitvaarten kunnen wij voor U verzorgen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bavel Noord-Brabant

Is Café Zalencentrum De Tussenpauz in Kerkstraat 10, Bavel Noord-Brabant 4854 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Presentatie diensten in Bavel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bavel Presentatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bavel Noord-Brabant, 4854 CE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816385]