Berkendijkje Gallery

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Berkendijkje 8 , 5741 HP Beek en Donk, Noord-Brabant
De Peel, Laarbeek

E-mail

Over Berkendijkje Gallery

Gallery Berkendijkje heeft sinds 2009 een eigen expositieruimte. Hier kunnen kunstenaars hun werken exposeren. Zij zijn hier dan wel zelf bij aanwezig. Ook is er een mooie aangelegde tuin, met een omheinde vijverpartij, waar eventueel ook een buiten expositie gehouden kan worden. Sokkels zijn dan in overleg te gebruiken.

De expositieruimte.

De expositieruimte is bij binnenkomst ± 15 m² groot. Met een trap, voorzien van aan beide zijde een trapleuning, ga je naar boven en daar is een expositieruimte van ± 75 m². Alles uitgelicht met zeer goede spots aan rails. Beide ruimten zijn voorzien van schadebo ophangsystemen, met onzichtbare perlondraden. De expositieruimte beschikt over 12 extra schermen van 1.10 mtr breed en 2.30 mtr. hoog. Ook deze schermen zijn voorzien van het schadebo ophangsysteem. Deze zij weer onderling aan elkaar te bevestigingen, zodat er verschillende variaties mogelijk zijn. Er is totaal ± 55 meter rail aangebracht.
Brandblussers zijn aanwezig.
Er zijn diverse sokkels waar in overleg gebruik van kan worden gemaakt. Ook zijn er 4 afsluitbare vitrinekastjes.
De ruimte heeft een eigen hoekje waar dranken kunnen worden geserveerd, en een aanrecht
voor de afwas met warm en koud water. Een klein koelkastje is aanwezig en een waterkoker. Een kastje met slot is aanwezig voor uw persoonlijke spullen. Er kan gebruik worden gemaakt van serviesgoed en glazen.
Ook is er een toilet aanwezig. Er zijn een viertal stoelen en 2 krukken aanwezig.
Er is geen muziek installatie aanwezig.
Het is niet rolstoelvriendelijk.
De expositie.

Uit ervaring weten wij dat een expositie vooral druk bezocht wordt tijdens de weekeinden, mits er voldoende ruchtbaarheid in de kranten en bijvoorbeeld op internet aangegeven wordt.
Bij ons kan de expositieruimte gehuurd worden per 2 weekenden, met een maximum van 4 weekenden. Wij berekenen geen commissies bij verhuur expositieruimte. Er kan ook geëxposeerd worden met diverse andere kunstenaars, en bijvoorbeeld met een thema.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Art Galleries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Berkendijkje Gallery in Berkendijkje 8, Beek en Donk Noord-Brabant 5741 HP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Beek en Donk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beek en Donk Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beek en Donk Noord-Brabant, 5741 HP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823889]