Nieuwe site

Door: Mevrouwdeuil  24-03-2009
Trefwoorden: Bedjes Stoeltjes Kastjes Kapstokjes Puzzels Spelletjes Boxen Nostalgie Kindermeubels Vintage

Welkom bij mevrouw de uil, een webwinkel met een uitgebreid assortiment vintage baby- en kinderspullen. Hier ben je aan het goede adres wanneer je niet houdt van hypermodern, spiksplinternieuw en dertien-in-een-dozijn.


Mevrouw de uil verzamelt, poetst, schuurt, schildert, restaureert, naait en restyled en geeft ouderwetse, gebruikte kinderspulletjes een tweede of een derde leven. Dit resulteert in verrassende produkten met een nostalgisch karakter, soms voorzien van een nieuw en fris jasje. Altijd hip, origineel en bijzonder, en vaak uniek.

Dergelijke produkten vertellen je het verhaal van hun geschiedenis. Door ze opnieuw te gebruiken voeg je je eigen verhaal toe. Zoals kinderbedjes met karakter, soms al door meerder generaties gebruikt, maar met de tijd alleen maar mooier geworden. Handgemaakte commodes, waarvan de verflaag vernieuwd is, zodat de nostalgische vormgeving weer mooi uitkomt. Ouderwetse schoolstoeltjes in een fel kleurtje geschilderd, heel praktisch en vrolijk voor thuis. Retro lampjes, kapstokjes, schilderijtjes en beddengoed om de babykamer helemaal in oude stijl in te richten. Speelgoed waar je misschien zelf vroeger mee gespeeld hebt en ouderwetse gezelschapsspelletjes waar je goede herinneringen aan bewaart... Je kunt het allemaal tegenkomen in deze webwinkel.

Iedereen die houdt van antiek, nostalgisch en retro, kan hier zijn hart ophalen. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vondsten, dus kom gerust een tweede keer kijken!

Trefwoorden: Bedjes Stoeltjes Kastjes Kapstokjes Puzzels Spelletjes Boxen Nostalgie Kindermeubels Vintage

Contact Mevrouwdeuil

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share