Schippers Optiek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heuvelplein 22 , 5741 JK Beek en Donk, Noord-Brabant
De Peel, Laarbeek

E-mail

Over Schippers Optiek

Daglenzen zijn zachte contactlenzen waarvan je iedere dag een nieuw paar in moet doen. Voor wie wil wennen aan contactlenzen en graag regelmatig nog afwisselt met een bril, zijn dit ideale lenzen. Een ander voordeel van daglenzen is dat ze heel hygiënisch zijn. Je hoeft ze nooit op te bergen, want aan het eind van de dag gooi je ze gewoon weg.

Heeft u een torische afwijking? Ook die is in daglenzen te corrigeren. Nog een pluspuntje: zachte lenzen wennen snel. Al snel draag je ze zonder dat je het door hebt. Daglenzen kun je gewoon bij je opticien halen en de contactlensspecialist zal u behandelen.

Wil je graag over van een bril op contactlenzen? Kies dan voor vormvaste lenzen. Deze geven je het scherpste zicht en zijn het allerbeste voor de gezondheid van je ogen. Bovendien gaan vormvaste lenzen langer mee dan zachte lenzen en zijn ze goedkoper in gebruik. Ook sporten is geen probleem met harde lenzen.

Vormvaste lenzen zijn sterk verbeterd ten opzichte van de vroegere harde lenzen. Bovendien zijn ze niet zo gevoelig voor beschadiging als andere lenzen. De vormvaste contactlenzen van NKL worden gemaakt van een zeer hoogwaardig zuurstofdoorlatend materiaal, waardoor je ogen minder snel vermoeid raken en de hele dag fit blijven. Ook het inzetten van harde lenzen is geen probleem. Dat heb je zo onder de knie.

Aan lenzen zit geen leeftijd gebonden. Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met contactlenzen. Bovendien kun je ze je hele leven blijven dragen. Als je op latere leeftijd bijvoorbeeld leesproblemen krijgt, kun je makkelijk overstappen op de multifocale Oblong lenzen van NKL. Je hebt dan geen leesbril nodig.

Vormvaste lenzen worden speciaal voor jouw ogen op maat gemaakt. Het aanmeten van vormvaste lenzen is maatwerk en daarom besteedt de contactlensspecialist daar veel aandacht aan. Ook bij speciale oogafwijkingen bieden vormvaste lenzen een perfecte oplossing.

De Indivisual contactlenzen van NKL zijn speciaal voor u op maat gemaakte zachte contactlenzen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Schippers-Optiek-405157159687485/

Categorieën: Eye Care

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schippers Optiek in Heuvelplein 22, Beek en Donk Noord-Brabant 5741 JK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Beek en Donk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beek en Donk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beek en Donk Noord-Brabant, 5741 JK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826638]