Verschuren APK Station en Bandenservice

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bosscheweg 30 , 5741 SX Beek en Donk, Noord-Brabant
De Peel, Laarbeek

E-mail

Over Verschuren APK Station en Bandenservice

Jos Verschuren is een begrip in de wijde omgeving op het gebied van onafhankelijke APK keuringen en alle wat met banden te maken heeft.

APK
U kunt voor een onafhankelijke keuring bij ons al terecht voor E35,-
Klaar terwijl u wacht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
en binnen één maand een GRATIS herkeuring (bij diesel komt er E10,- bij voor de roetmeting).

Bandenservice
Verschuren APK en Banden is het juiste adres voor uitgebreide bandenservice. U kunt bij Verschuren APK en Banden terecht voor een bandentest of het uitlijnen, richten, balanceren en monteren van banden. Tevens kunt u bij Verschuren APK en Banden uw banden laten vullen met stikstof. Wij hebben een uitgebreide collectie banden van o.a.: Michelin, Continental, Pirelli, Vredestein, Bridgestone, etc.

Velgen
Een mooie velg maakt een auto helemaal af. Verschuren APK en Banden heeft een ruim assortiment licht metalen velgen van topmerken, zoals: Autec, KMC Wheels, Alcar en Alustar.

Uitlaten en katalysatoren
Elke auto heeft een uitlaat nodig. Wij zorgen ervoor dat onder uw auto de juiste uitlaat gemonteerd wordt zodat u bijvoorbeeld geen last meer heeft van een vreemd geluid dat onder uw auto vandaan komt. Denkt u dat u een kapotte uitlaat heeft kom dan even langs om uw uitlaat door ons gratis te laten controleren! Jos Verschuren geeft op uitlaten en katalysatoren 1 jaar garantie.

Schokdempers
Er zijn een aantal verschillende soorten schokdempers die wij allemaal professioneel kunnen monteren. Schokdempers met olie, olie en gas combinatie of alleen gas.
Bent u vaak zwaar geladen en heeft uw behoefte aan net dat beetje extra kracht zodat uw banden niet afschaven? Misschien zijn een set hulpveren de uitkomst voor uw probleem. Bij ons kunt u wederom terecht!

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Related Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beek en Donk Noord-Brabant

Is Verschuren APK Station en Bandenservice in Bosscheweg 30, Beek en Donk Noord-Brabant 5741 SX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Beek en Donk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beek en Donk Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beek en Donk Noord-Brabant, 5741 SX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821075]