Ceelen en Bukkems Orthopedische Schoentechniek vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ekkerstraat 29 , 5571 LG Bergeijk, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Ceelen en Bukkems Orthopedische Schoentechniek vd

Van der Ceelen en Bukkems orthopedische schoentechniek is een gespecialiseerd bedrijf in het vervaardigen van orthopedisch schoeisel , semi orthopedisch schoeisel, diverse soorten steunzolen, ortheses, voetprotheses en aanpassingen aan confectieschoenen. Door onze jarenlange ervaring hebben we een enorme knowhow opgebouwd in het vervaardigen van deze producten. Pasvorm en functionaliteit staat hierbij voorop, daarbij stemmen we het uiterlijk van het product zo veel mogelijk af naar de wensen van de klant. Door goed te luisteren naar de klant komen we samen tot de mooiste en praktische oplossingen die individueel afgestemd zijn op de betreffende klant. In ons bedrijf zijn de lijntjes kort, zodat we makkelijk met onze klanten kunnen communiceren en dit ook kunnen vertalen naar onze productie. Alle pasvormwerkzaamheden worden in ons eigen bedrijf gemaakt. Een individueel product vraagt ook om een individuele aanpak, bij van der Ceelen en Bukkems bent U dan aan het juiste adres. Het is ook altijd mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken, zodat we U kunnen laten zien wat we voor U kunnen betekenen.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Visa, Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bergeijk Noord-Brabant

Is Ceelen en Bukkems Orthopedische Schoentechniek vd in Ekkerstraat 29, Bergeijk Noord-Brabant 5571 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bergeijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergeijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergeijk Noord-Brabant, 5571 LG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826313]