Gerven BV Schildersbedrijf Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Barrier 18 , 5571 TV Bergeijk, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Gerven BV Schildersbedrijf Van

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare schilder, behanger of glaszetter in Bergeijk en omstreken? Dan moet u bij Schildersbedrijf van Gerven zijn:

- Wij hebben een ruim aanbod aan werkzaamheden; waaronder schilderwerk, behangen, glaszetten, houtrotherstel en ambachtelijke technieken zoals glas-in-lood

- Wij zijn een ervaren onderhoudsspecialist met ruim 25 jaar ervaring. En wij werken alleen met gediplomeerde Nederlandse schilders

- Wij hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; u kunt rekenen op een duurzaam resultaat door kwalitatief hoogwaardig werk

- Wij zijn een erkend Betere Schilder, de kwaliteitsorganisatie waarover de Consumentenbond zegt: "Kiest uw voor zekerheid, kies dan een erkend Betere Schilder"

- Wij hebben een goede service en bieden een persoonlijke en op maat gerichte aanpak

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gerven BV Schildersbedrijf Van in Barrier 18, Bergeijk Noord-Brabant 5571 TV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bergeijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergeijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergeijk Noord-Brabant, 5571 TV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827568]