hekwerk | www.groenhek.nl

Door: Groenhek  14-03-2008
Trefwoorden: Internet, Webshop, Zwembad

www.groenhek.nl biedt unieke hekwerkbekleding
Optimale privacy en een groene tuin, in alle seizoenen!

14 maart 2008 – Sinds 10 maart is de website van Groenhek.nl online. Via deze site kunnen bedrijven en particulieren unieke hekwerkbekleding bestellen waarmee in een handomdraai een groene afscheiding wordt gecreëerd die zichtdicht is, een natuurlijke uitstraling heeft en jarenlang meegaat. Dé oplossing voor representatieve instant privacy met een blijvend karakter.


Het is logisch dat de meeste mensen zijn gesteld op hun privacy. Het is immers prettig om je vrij te kunnen bewegen op je eigen terrein, zonder dat buren of voorbijgangers zien wat je doet of draagt. Maar als je net een nieuwe tuin hebt aangelegd, is een groene afscheiding helaas niet meteen voorhanden… Of misschien heb je een beperkt budget, geen groene vingers of zoek je een oplossing voor het balkon? Groenhek.nl biedt in alle gevallen de oplossing.

Een metamorfose voor jaren
De hekwerkbekleding van Groenhek.nl heeft een natuurlijke uitstraling en is eenvoudig te plaatsen tegen iedere bestaande schutting, muur of hekwerk. Op deze manier ondergaat de tuin of het balkon een razendsnelle metamorfose waar u jarenlang plezier van heeft.

Nog meer voordelen:
• het hele jaar groen
• onderhoudsvrij
• zichtdicht
• winddoorlatend
• duurzaam en stevig
• onmiddellijk resultaat

Bedrijven en evenementen
De hekwerkbekleding van Groenhek.nl leent zich ook uitstekend voor bedrijfsmatige toepassingen. Saunacomplexen, campings en sportterreinen kunnen dankzij Groenhek.nl het hele jaar door de privacy van hun bezoekers garanderen. Ook voor de aankleding van evenementen is Groenhek.nl zeer geschikt. De bekleding heeft een lange levensduur en kan eenvoudig wordt aangebracht en verwijderd. Ideaal voor ‘mobiel’ gebruik.

Vier varianten
Groenhek.nl biedt vier varianten: hekwerkbekleding met een donkergroene grove vezel, bekleding met een donkergroene fijne vezel, bekleding met een lichtgroene grove vezel en bekleding met een lichtgroene fijne vezel. Alle varianten zijn verkrijgbaar in de hoogtes 1,00 meter, 1,50 meter en 2,00 meter.

Meer informatie en bestellen
Meer informatie, foto’s en prijzen vind je op www.groenhek.nl. Bestellen kan via de site. De producten van Groenhek.nl worden - veilig en handzaam verpakt - thuisbezorgd.Noot voor de redactie, niet ter publicatie:

Neem voor meer informatie of highres beeldmateriaal contact op met Toon Kuijken, [email protected], telefoon 06 18119874.

Trefwoorden: Bekleding, Dicht, Heg, Hek, Hekwerk, Hekwerken, Internet, Plastic, Webshop, Zicht, Zwembad