Schellekens & Vrenken Accountants en Adviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hof 10 , 5571 CC Bergeijk, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Schellekens & Vrenken Accountants en Adviseurs

Schellekens & Vrenken, Accountants en Adviseurs, is gevestigd aan het Hof 10, midden in het centrum van Bergeijk. Het kleinschalige karakter van ons kantoor, 8 medewerkers, maakt het mogelijk om de persoonlijke relatie met de cliënten voorop te stellen. Hierdoor wordt een sterke vertrouwensrelatie opgebouwd met de cliënt als basis voor verdere ondersteuning en advisering.

Men bedient inmiddels een groot en groeiend aantal bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf en ook de agrarische sector heeft de weg naar het kantoor al gevonden. Daarnaast verzorgt Schellekens & Vrenken voor een flink aantal particulieren de belastingaangiften en bijkomende zaken.

In het dienstenpakket streeft men naar een full-service concept. Naast het voeren van de financiële, de loonadministratie en de verzorging van de diverse belastingaangiftes is men ook het aanspreekpunt voor het opstellen van ondernemersplannen, begeleiding van bedrijfsovernames en herstructureringen, het oprichten van één of meerdere BV’s, het voorbereiden van financieringsaanvragen, etc.

Indien nodig wordt daarbij een beroep gedaan op een netwerk van deskundigen op het gebied van fiscale, juridische en P&O zaken. Deze opzet maakt het dat Schellekens & Vrenken kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kan leveren tegen zeer concurrerende tarieven.

Onze services op een rij:

• het voeren van uw administratie
• het samenstellen van jaarrekeningen
• het verzorgen van loonadministraties
• het verzorgen van belastingaangiften
• adviseren bij personeelsvraagstukken
• adviseren bij de keuze voor ondernemingsvormen
• adviseren bij reorganisaties
• adviseren bij oprichten van BV structuren

Kwaliteitsgarantie
Schellekens & Vrenken is aangesloten bij de beroepsorganisatie van zowel de Accountant-Administratieconsulenten, de NBA, als van de belastingadviseurs, zijnde het Register van Belastingadviseurs (RB). Deze voorzien ons van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schellekens & Vrenken Accountants en Adviseurs in Hof 10, Bergeijk Noord-Brabant 5571 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bergeijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergeijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergeijk Noord-Brabant, 5571 CC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227888]