Aanleg en onderhoud van tuinen. Doe-het-zelf-Tuinen

Door: Verdiflora Peter Verhagen Tuinen en Advies  06-06-2011
Trefwoorden: Tuin Aanleg, Tuin Onderhoud, Tuin Ontwerp

 “Laat uw ideeën vertalen en breng ze tot bloei”
 De lijnen moeten helder en onderbouwd zijn, zodat de vormgeving geen vraagtekens oproept maar vanzelfsprekend lijkt. Het Tuinontwerp is altijd tijdloos en verveelt nooit. We zijn altijd op zoek naar grenzen waarbij kwaliteit voorop blijft staan. Het Beplantingsplan is misschien wel het belangrijkste en het moeilijkste bij de ontwikkeling van een tuin en kunt u door ons laten verzorgen.
Goed Tuinonderhoud kan u verzekeren van jarenlang tuinplezier. Gun uw tuin minimaal 2 x per jaar een Vakkundige Onderhoudsbeurt. Ook dit vakwerk kan VERDIFLORA voor u verzorgen. Met de "Doe-het-zelf-Tuin" kunt u zelf een behoorlijk aandeel leveren aan uw (nieuwe) tuin waarbij u tevens op kosten kunt besparen. VERDIFLORA is u hierbij graag van dienst.

Trefwoorden: Tuin Aanleg, Tuin Onderhoud, Tuin Ontwerp, Tuinadvies

Contact Verdiflora Peter Verhagen Tuinen en Advies

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Verdiflora Peter Verhagen Tuinen en Advies

01-02-2012

tuinrenovatie, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp, tuininrichting

De basis voor een goede en gezonde tuin begint bij een gedegen tuinontwerp en/of aanleg. Bent u nu niet geheel tevreden met uw tuin, vraag dan advies bij Verdiflora. Wellicht kan er al met een kleine wijziging aan uw wensbeeld worden voldaan. Verdiflora is u hierbij graag van dienst. Of het nu een nieuwe aanleg betreft, een renovatie of andersinds aan uw tuin, neem gerust even contact op met Verdiflora ( ), of kijk op de site . Groeten, Peter Verhagen.


Verdiflora Peter Verhagen Tuinen en Advies van Verdiflora Peter Verhagen Tuinen en Advies thumbnail
22-06-2011

Verdiflora Peter Verhagen Tuinen en Advies

Verdiflora Peter Verhagen Tuinen en Advies Bergeijk


30-11-2010

Verdiflora Peter Verhagen Tuinen en Advies, Bergeijk

 Verdiflora Peter Verhagen Tuinen en Advies in Bergeijk (N-Br.) staat o.a. voor Tuinadvies, Tuinontwerp en Tuinaanleg, Doe-Het-Zelf-tuinaanleg, Projectbegeleiding en Hovenier. Neem een kijkje voor nadere informatie op de website van verdiflora.nl en neem vrijblijvend contact op. Met vriendelijke groet, Peter Verhagen


30-11-2010

Tuinontwerp, Tuinaanleg, Hovenier

Verdiflora Peter Verhagen Tuinen en Advies in Bergeijk staat o.a. voor Tuinadvies, Tuinontwerp en Tuinaanleg, Doe-Het-Zelf-tuinaanleg, Projectbegeleiding en Hovenier. (website verdiflora.nl) . Groeten, Peter Verhagen