Auris Audiologisch Centrum voor Gehoor Spraak en Taal

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marslaan 7 , 4624 CT Bergen op Zoom, Noord-Brabant

E-mail

Over Auris Audiologisch Centrum voor Gehoor Spraak en Taal

Auris helpt mensen met communiceren. Of het nu gaat om gehoorproblemen, om spraak- en/of taal problemen of een vorm van autisme.

Auris helpt door onderzoek te doen en begeleiding of zorg te geven. Ook biedt Auris passend of speciaal onderwijs. Door goed te luisteren naar de wensen en vragen van de klant en die te combineren met onze kennis en ervaring, bieden wij een passend aanbod. Mocht het nodig zijn dan doen we dit in samenwerking met andere organisaties.

Auris is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal.

Onze missie krijgt gezicht in de dagelijkse praktijk. Auris biedt diensten en producten aan in het Nederlandstalig gebied.
De kernactiviteiten zijn voorlichting, preventie, diagnostiek, begeleiding, behandeling en scholing. We doen dat zelf, samen met anderen, of weten de weg naar andere aanbieders.
Wij starten vanuit de vraag van de cliënt en gaan in dialoog op zoek naar antwoorden. Auris streeft naar optimale participatie van de cliënt in de maatschappij. Dat betekent niet alleen ondersteuning bij leren en onderwijs, maar ook bij de voorbereiding op leven en werken in de maatschappij.
Het doel is dat zij zo veel mogelijk zelfstandig hun leven leiden en deelnemen aan de maatschappij.

Kernwaarden van Auris.

Cliënt centraal .
De dialoog met de cliënt over zijn ontwikkelingsmogelijkheden binnen zijn omgeving vormt het uitgangspunt van de ondersteuning die hij ontvangt.

Intern & extern verbinden.
Auris gebruikt de kracht van verbinden, deelt kennis en kunde, creëert duurzame relaties met iedereen die in relatie staat tot onze missie.

Rekenschap & resultaat.
Wij streven naar hoge kwaliteit en opbrengst, de cliënt kent doel en plan en Auris verantwoordt zich daarvoor, meet de resultaten, weegt ze en verbetert waar nodig.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/aurisgroep

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bergen op Zoom Noord-Brabant

Is Auris Audiologisch Centrum voor Gehoor Spraak en Taal in Marslaan 7, Bergen op Zoom Noord-Brabant 4624 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Autisme diensten in Bergen op Zoom Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen op Zoom Autisme per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen op Zoom Noord-Brabant, 4624 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824286]