Bedrijfsartsen5 groeit verder !

Door: Bedrijfsartsen5 Zuidwest  14-07-2009
Trefwoorden: Verzuim, Bedrijfsarts, Medische Keuringen

Bedrijfsartsen5 ZuidWest groeit verder !

Bedrijfsartsen5 neemt een unieke positie in. Bedrijven hoeven niet meer aangesloten te zijn bij een arbodienst, maar mogen ook rechtstreeks een overeenkomst sluiten met een geregistreerde bedrijfsarts.. Vier jaar geleden zagen enkele bedrijfsartsen kans om bij een krimpende markt een gezonde onderneming op te zetten.
Als vennoot gaat nu tevens participeren Evert Ivens. Als bedrijfsarts heeft hij zeer ruime ervaring in diverse sectoren van het bedrijfsleven. Hij heeft gewerkt voor bedrijven en instellingen uit de zakelijke dienstverlening, industrie ,gezondheidszorg en bij overheidsorganen. Daarnaast heeft Evert Ivens verschillende managementtaken vervuld, en spreekt hij de taal van de ondernemer.
Bedrijfsartsen5 adviseert via een uitermate klantgerichte instelling over verzuim/arbeids(on)-geschiktheid, waarbij gelijkertijd (via partners) een fullservice-dienstverlening aangeboden wordt zoals bij grote arbodiensten. Bedrijfsartsen5 wint het daarbij op snelheid, resultaatgerichtheid en scherpe tarieven. Immers: Bedrijfsartsen5 BV bestaat uit ondernemers die de taal spreken van de klant.
Ook de particulier kan echter bij Bedrijfsartsen5 terecht voor medische keuringen zoals (bv) rijbewijskeuringen, enz.
Bedrijfsartsen5 ZuidWest is oa gevestigd:
- Westsingel 90-C, 4461 DN Goes. Tel.nr. 0113-272360
- Stationsstraat 40 , 4611 CD Bergen op Zoom. Tel.nr. 0164 - 248155
Via de website (www.bedrijfsartsen5.nl) is nadere informatie te vinden.

Trefwoorden: Arbo-arts, Bedrijfsarts, Govaert, Ivens, Medische Keuringen, Verzuim,