Bergh Bouwsystemen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Witteveenweg 2 , 4612 RA Bergen op Zoom, Noord-Brabant

E-mail

Over Bergh Bouwsystemen

Een duurzame manier van flexibele huisvesting, dat is wat Bergh Bouwsystemen biedt. Dit doen wij door het leveren van maatwerk dat altijd is afgestemd op de wensen en specifieke eisen van onze klant. Dit doen wij voor elke toepassing binnen leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren. Van permanente huisvesting, tot semipermanente en tijdelijke bouw. Daarbij bieden wij onze klanten het hele traject: van advies, ontwerp en vergunning, tot aan de bouw, oplevering en onderhoud tijdens de gebruiksperiode.

Voor Bergh Bouwsystemen is bouwen geen doel maar een middel. Ons werk levert een bijdrage aan een duurzame, vitale en gezonde werk- en leefomgeving. Bergh Bouwsystemen is specialist in conceptueel, industrieel, flexibel en demontabel bouwen. Samenwerking, klantwaardering en multidisciplinair werken zijn onze belangrijkste drijfveren.

Energiebewustzijn en vergrijzing zijn voor ons een gegeven; de aandacht voor het bestaande neemt toe. De complexiteit groeit en er zijn meer belangen. Bergh Bouwsystemen is gewend om toonaangevend in dit krachtenveld te opereren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bergen op Zoom Noord-Brabant

Is Bergh Bouwsystemen in Witteveenweg 2, Bergen op Zoom Noord-Brabant 4612 RA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bergen op Zoom Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen op Zoom Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen op Zoom Noord-Brabant, 4612 RA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823570]