Conny Schot Uitvaartverzorging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg De Roocklaan 46 , 4611 LD Bergen op Zoom, Noord-Brabant

E-mail

Over Conny Schot Uitvaartverzorging

Wij zijn alle dagen van het jaar 24 uur beschikbaar voor het verzorgen van Uw begrafenis of crematie. Wij doen dit naar Uw persoonlijke wensen. Wij werken niet volgens een bepaald protocol maar verwezelijken wat U wilt. Omdat ieder mens uniek is vinden wij dat ook ieder afscheid uniek hoort te zijn ! U heeft hiervoor één aanspreekpunt. Omdat wij alles in eigen beheer doen is vrijwel niets onmogelijk. Wij hebben een eigen rouwcentrum aan de Raqvelstraat 5 met een huiselijke inrichting voor sfeervolle opbaring en rouwbezoek. ( foto's staan op onze website ). Uiteraard is thuis opbaren ook mogelijk. Ook het rouwdrukwerk maken wij zelf. Als U zelf een ontwerp voor de rouwkaart of bidprentje heeft, kunnen wij dat verwerken. Heeft U geen eigen ontwerp dan hebben wij voorbeelden of kunnen zelf desgewenst iets voor U ontwerpen. Het vervoer doen wij met onze eigen Mercedes rouwauto. Mocht U iets anders willen, bijvoorbeeld paard en rouwkoets, dan kunnen wij dat voot U regelen. Kortom wij kunnen alles voor U doen en regelen. Mocht U zelf iets (mee) willen doen , bijvoorbeld de laatse verzorging, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bergen op Zoom Noord-Brabant

Is Conny Schot Uitvaartverzorging in Burg De Roocklaan 46, Bergen op Zoom Noord-Brabant 4611 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bergen op Zoom Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen op Zoom Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen op Zoom Noord-Brabant, 4611 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823915]