De nieuwe Camperverzekering van Depremievergelijker.nl

Door: Depremievergelijker.nl  07-11-2008
Trefwoorden: Campers, Kampeerauto, Kampeerautoverzekering

Voor de camper en caravans komt Depremievergelijker.nl nu ook met een uitgebreide vergelijkingsmogelijkheid om premies EN polisvoorwaarden uitvoerig te vergelijken. "We beginnen met de belangrijkste spelers voor camperverzekeringen zoals bijvoorbeeld Europeesche,  Unigarant, Fortis en London" aldus Kees van den Berg van de bekende vergelijkingsstie. "Het bezit van een kampeerauto op zich, is al een aardige kostenpost en nu we voor de consument flink op de verzekeringskosten kunnen besparen, verwachten we er veel veel van.

In beginsel komen alleen Campers "af fabriek" voor de uiterst scherpe premies in aanmerking. Dat betekent echter niet, dat de zelfgebouwde kampeerauto niet voor de nieuwe camperverzekering in aanmerking zou kunnen komen. Deze campers dienen echter vaak vooraf gekeurd te worden. De inventaris kan eenvoudig worden meeverzekerd evenals eventuele mobiele apparatuur zoals telefoon's MP3/4-spelers, laptops; kortom, er is aaan alles gedacht om een goed verzekerd op reis te gaan.

De nieuwe camperverzekering is te berekenen en te vergelijken op : http://www.depremievergelijker.nl/07/camperverzekering-kampeerautoverzekering/

De mogelijkheid om ook de voorwaarden uitvoerig te vergelijken, de hoge extra internetkorting en de snelle schadeafhandeling van Depremievergelijker.nl maken het voor de eigenaren van een kampeerauto nu extra aantrekkelijk om eens een kijkje te nemen.

Trefwoorden: Campers, Camperverzekering, Kampeerauto, Kampeerautoverzekering