De nieuwe motorverzekering van Depremievergelijker.nl: de MotorVoordeelPolis

Door: Depremievergelijker.nl  26-10-2008
Trefwoorden: Motorverzekering, Motor Verzekering, Goedkope Motorverzekering

  • Met de MotorVoordeelPolis die eind vorige week is gelanceerd, heeft de Depremievergelijker.nl een nieuwe motorverzekering toegevoegd aan haar huismerk de VoordeelPolis. De motorverzekering heeft niet alleen een zeer scherpe premiestelling, maar blinkt vooral uit door een aantal unieke polisvoorwaarden waar met name de ervaren motorrijder zijn of haar voordeel mee kan doen.

"Er zijn natuurlijk veel meer auto's dan motoren" vertelt Kees van den Berg van Depremievergelijker.nl. "Autoverzekeringen hebben daarom altijd meer in de belangstelling gestaan van verzekeraars om te innoveren dan verzekeringen voor de motor. Er is goed naar motorrijders geluisterd en daarom is deze nieuwe motorpolis voorzien van allerlei extra's:

  • hoe langer het motorrijbewijs, hoe hoger de korting;
  • uitgebreide pechhulp bij (Beperkt)Casco uitgevoerd door SOS International;
  • hoge daggeldvergoedingen bij diefstal;
  • gratis vervangend vervoer bij schadeherstel via FOCWA ;
  • mogelijkheid om drie jaar nieuwwaarde te verzekeren enz.

Motorrijden wordt door de hoge brandstofprijzen en het fileleed steeds populairder. Als je daar de steeds zachter wordende winters bij op telt, werd het hoog tijd om ook voor de motorrijder met een uitgekiende, scherp geprijsde verzekering te komen"

De nieuwe motorverzekering is inmiddels opgenomen in de uitgebreide Premievergelijking Motorverzekering en is via http://www.depremievergelijker.nl/motorverzekering/ snel te berekenen.

 

 

Trefwoorden: Goedkope Motorverzekering, Motor Verzekering, Motorverzekering, Motorvoordeelpolis