Taxiverzekering vernieuwd met de TaxiVoordeelPolis

Door: Depremievergelijker.nl  02-04-2009
Trefwoorden: Autoverzekering, Taxiverzekering, Taxi Verzekering

Autoverzekering taxi nu met een lagere premie.

De nieuwe taxiverzekering is voor heel Nederland af te sluiten, dus ook voor de grote steden. "De nieuwe taxipolis is bestemd voor de wat kleinere taxibedrijven die maximaal vijf objecten in bezit hebben" vertelt Kees van den Berg van Depremievergelijker.nl . "Het zijn met name de wat kleinere taxibedrijven die het meest te leiden hedden van de hoge premies voor hun autoverzekeringen. De grote spelers in de taxiwereld, zo was onze ervaring, konden met grote aantallen wagens nog wel een vuist maken in de richting van verzekeraars om extra korting te krijgen"

De nieuwe Taxivoordeelpolis is een taxi verzekering met gunstige eigen risico's, een scherpe premie en uit te breiden met een Schade Inzittenden- en Rechtsbijstandverzekering en, last but not least, eenvoudig af te sluiten via de rekenmodules van Depremievergelijker.nl. Zo kunnen ook de wat kleinere ondernemers in de taxiwereld met wat meer bescheiden premies hun kosten beter in de hand houden.

De nieuwe taxipolis is eenvoudig te berekenen en af te sluiten via http://www.depremievergelijker.nl/02/taxiverzekering-vernieuwd-met-de-nieuwe-taxivoordeelpolis/

 

 

Trefwoorden: Autoverzekering, Taxi Verzekering, Taxiverzekering, Verzekering Taxi,