Derwig Schoonheidssalon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kremerstraat 2 , 4611 TR Bergen op Zoom, Noord-Brabant

E-mail

Over Derwig Schoonheidssalon

Gaat u samen met mij voor het beste resultaat?
Verbetering van uw huid komt bij mij op de eerste plaats! Door naar uw wensen te luisteren en door veel vragen te stellen, bereiken we gezamenlijk het gewenste resultaat en de optimale huidverbetering.
Om de huidverbetering te kunnen bereiken, werk ik met hoogwaardige producten. De merken waar ik mee werk, zijn Payot, Gatineau, Stendhal en T. Le clerc. Dit zijn allen kwaliteitsmerken en werken diep in de huid. Voor iedere wens en huidtype kan ik samen met u tot een programma komen om het gewenste resultaat te bereiken. De genoemde merken, waarvan ik de producten ook verkoop zijn constant bezig met verbeteringen om de kwaliteit hoog te houden.
Judith Vanwesenbeeck – Derwig. Ik ben een ervaren schoonheidsspecialiste die alle ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering samen met de producten waarmee ik werk, volg. Hiervoor word ik regelmatig getraind, zelfs bij een hoofdkantoor in Parijs om alle nouveautés te zien en ook zelf te ervaren.
Ik bied u een gevarieerd aanbod van behandelingen, die ik als deskundig schoonheidsspecialiste voor u uitvoer. Daarbij besteed ik ook aandacht aan uw innerlijke schoonheid, de combinatie tussen innerlijk en uiterlijk staat centraal.
Make-up/visagie
Mensen het juiste make-up advies geven, is een passie van mij. Ik volg de nieuwste trends, maar mijn uitgangspunt is om de mooie delen van uw gezicht naar voren te laten komen.

Tevens geef ik cursussen in Chi Neng Qiging dit id een bewegingsmethode die voor algehele ontspanning zorgt zowel voor lichaam als geest. Zie meer informatie op www.chinengbergenopzoom.nl.
Cadeaubon: Voor als u iemand anders ook wilt laten genieten van deze behandelingen. Natuurlijk mooi ingepakt en met enkele proefproducten.

Openingstijden

Ma - Wo, Zo
Gesloten
Do - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/SchoonheidssalonDerwig/

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Derwig Schoonheidssalon in Kremerstraat 2, Bergen op Zoom Noord-Brabant 4611 TR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Huidverzorging diensten in Bergen op Zoom Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen op Zoom Huidverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen op Zoom Noord-Brabant, 4611 TR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827572]