DEWALT BREIDT HAMERASSORTIMENT UIT MET UNIEKE RANGE

Door: Dewalt Benelux  05-06-2006
Trefwoorden: Bouw, Gereedschap, Boorhamers

Met de introductie van een nieuwe range 18 & 24 Volt SDS-Plus boorhamers wordt het veelomvattende hamerassortiment van DEWALT verder uitgebreid. De nieuwe boorhamers kunnen beschouwd worden als de meest gebruiksvriendelijke en productieve snoerloze hamers op de markt vanwege het extreem compacte en uitgebalanceerde ontwerp, het lage gewicht en het AVC-systeem. De geleverde prestaties zijn vergelijkbaar zijn met die van gesnoerde boorhamers.

Nieuw revolutionair snoerloos hamermechanisme
Het supercompacte en lichtgewicht hamermechanisme werd speciaal voor de nieuwe 18 & 24 Volt boorhamers ontworpen. Het lichtgewicht ontwerp en de verbeterde efficiency leveren beduidend meer werktijd per acculading op dankzij een lagere belasting van de accu. Bij het ontwerp van de machines is duidelijk rekening gehouden met gebruikscomfort. De achteraan geplaatste accu levert een optimale balans op, met name bij horizontale toepassingen en gebruik van de machine boven het hoofd.

Laagste vibratieniveau in de markt
Om de negatieve effecten van vibratie tegen te gaan, zijn alle units uitgerust met een "zwevende" behuizing waardoor het interne mechanisme is losgekoppeld van de behuizing en gedragen wordt door een ophangsysteem. Door deze drastische verlaging van de
tri-axiale vibratie leveren de nieuwe accu boorhamers het laagste vibratieniveau op de markt. De machines zijn bovendien voorzien van een met rubber beklede handgreep om de effecten van vibratie nog verder te beperken en het gebruikscomfort van de gebruiker te verhogen.

Het assortiment
Het boorhamerassortiment wordt uitgebreid met een 18 Volt unit (DC213KA) en drie 24 Volt boorhamers ( DC222KA, DC224KA, DC224KB). De DC213KA is uitgerust met drie functies waardoor de machine is te gebruiken voor boor-, hamerboor- en lichte beitelwerkzaamheden. De DC224KA en DC224KB zijn bovendien voorzien van een snelwisselboorhouder welke toelaat snel te wisselen tussen SDS-Plus en standaard boortoepassingen. Alle units worden standaard geleverd met zijhandgreep en stevige draagkoffer.

Trefwoorden: Boorhamers, Bouw, Gereedschap

Contact Dewalt Benelux

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share