DEWALT INTRODUCEERT 2 NIEUWE RECIPROZAAGMACHINES

Door: Dewalt Benelux  01-05-2006
Trefwoorden: Bouw, Zaagmachines, Reciprozagen

DEWALT brengt twee nieuwe krachtige reciprozagen op de markt. De kracht, zaagsnelheid en duurzaamheid maken deze machines het ideale gereedschap voor elektriciens, loodgieters, aannemers en HVAC installateurs bij sloopwerk, bouw- en renovatiewerkzaamheden.

Kracht en snelheid
De nieuwe reciprozagen zijn uitgerust met een krachtige 1200 Watt motor voor zware toepassingen. Om snel en efficiënt te kunnen zagen, leveren de machines 0-2600 slagen per minuut, hebben ze een zaagslaglengte van 28 mm alsmede een met de schakelaar regelbare snelheid. De DW311K is bovendien voorzien van een pendelzaagslag, om snelzagen in hout mogelijk te maken, en een instelwiel waarmee de gebruiker de juiste snelheid voor elke toepassing kan instellen.

Betrouwbaarheid en gebruiksgemak
DEWALT heeft de nieuwe machines ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van professionele gebruikers op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Een gesmeed slingerplaatmechanisme zorgt ervoor dat de machines zonder problemen zware klappen kunnen opvangen, en de geharde stalen tandwielen zorgen voor een optimale duurzaamheid. De robuuste aandrijfas is uit één stuk gemaakt en de recipro-as is gecoat met nitride voor een langere levensduur en een optimale bescherming tegen slijtage.

Zowel de DW311K als de DW310K zijn voorzien van een sleutelvrije RVS zaagbladvergrendeling voor een snelle en makkelijke zaagbladwissel. Ook hebben beide machines een sleutelvrij instelbare schoen voor een makkelijk te regelen zaagcapaciteit, waarmee ook de levensduur van het zaagblad wordt verlengd. De DW311K heeft tenslotte een anti-slip comfort handgreep zodat de gebruiker extra comfortabel en gecontroleerd kan werken.

Toepassingen:
Aannemers: Uitzagen van openingen voor de plaatsing van ramen en deuren in houten, gipskartonnen en lichte composietwanden
Elektriciens: Zagen van PVC & stalen pijpen, leidingen, kabelgoten, Unistrut & andere profielen
Loodgieters: Zagen van ijzeren, stalen en PVC buizen, profielen en Unistrut. Zagen van openingen en uitsparingen in diverse bouwmaterialen.
HVAC: Zagen van openingen voor ventilatorgaten, ventilatiebuizen en regelinstrumenten. Zagen van draadstangen, hoekmoffen en golfplaten.

Beide machines worden standaard geleverd met een stevige draagkoffer en 2 bi-metalen zaagbladen.

Trefwoorden: Bouw, Reciprozagen, Zaagmachines

Contact Dewalt Benelux

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share