DEWALT INTRODUCEERT 36 VOLT SDS-PLUS COMBIHAMER (DC234KL)

Door: Dewalt Benelux  14-09-2006
Trefwoorden: Gereedschap, Combihamer

De kracht van gesnoerd zonder het snoer
Met de introductie van de DC234KL brengt DEWALT een snoerloze SDS-Plus combihamer op de markt die dezelfde prestaties levert als een gesnoerde machine vanwege de 36 Volt accu in combinatie met de unieke Nano-fosfaat lithium-Ion technologie, die exclusief door DEWALT wordt gebruikt. De 2,5 Joule slagkracht is vergelijkbaar met de slagkracht van gesnoerde SDS-Plus boorhamers. De krachtige DEWALT motor, waarmee de combihamer is uitgerust, is voorzien van een elektronische motorrem en levert maximale prestaties bij alle boortoepassingen.

Langere werktijd
Met de nieuwe 36 Volt boorhamer kan 2 keer langer achter elkaar doorgewerkt worden dan met een 18 Volt machine. De accu kan maar liefst 2000 keer worden herladen, omdat de accu tijdens het laden niet warm wordt en bij het opladen van een halfvolle accu geen geheugeneffect ontstaat. De meegeleverde lader zorgt ervoor dat de accu in 40 minuten al voor 90% geladen is.

Optimaal gebruikscomfort
Om het comfort van de gebruiker te optimaliseren is de machine voorzien van een Active Vibration Control -systeem. Deze vermindert de vibratie aanzienlijk (8 m/s² in driepuntsmeting) waardoor de gebruiker veel minder belast wordt en langer met de machine kan werken. Het extreem compacte L-shape ontwerp van de boorhamer met de achteraan geplaatste accu zorgt voor een machine met een uitstekende balans waarmee ook in kleine ruimten gewerkt kan worden. De hamer is bovendien voorzien van een anti-slip comfort handgreep om comfortabel te kunnen werken.

Toepassingen
De DC234KL heeft drie gebruiksmogelijkheden: boren, hamerboren en beitelen. De machine is uitermate geschikt voor het boren van anker- en bevestigingsgaten van 4 tot 24 mm in beton en metselwerk.

Trefwoorden: Combihamer, Gereedschap,

Contact Dewalt Benelux

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share