GJM Bouwadviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markgravenlaan 3 , 4624 KK Bergen op Zoom, Noord-Brabant

E-mail

Over GJM Bouwadviseurs

GJM Bouwadviseurs heeft zich sinds de oprichting in 1979 ontwikkeld tot een onmisbare schakel in het bouwproces. Wij begeleiden een verbouwing of nieuwbouw vanaf het ontwerp tot aan de realisatie ervan. Onze werkzaamheden kunnen bestaan uit het opstellen van; programma’s van eisen, bouwkostenadvies met haalbaarheidsonderzoek, ontwerp, technische omschrijving, bouw- en werktekeningen, constructieadvies, milieu- en energieadvies, brandveiligheidadvies, geluidsadvies, dat naast het verzorgen van vergunningaanvragen, directievoering, bouwbegeleiding, bouwtoezicht en expertiserapportages. Daarbij kan er ook met BIM technieken gewerkt worden. De omvang van de opdracht bepaalt daarbij steeds de invulling en complexiteit van ons takenpakket. GJM Bouwadviseurs vormt zo de spil in het bouwproces voor u als particulier, ondernemer, vereniging en (semi)overheid. U als klant kunt erop vertrouwen dat uw verbouwing of nieuwbouw in goede handen is en uitgevoerd kan worden volgens de gemaakte afspraken. Het bereiken van een optimale kwaliteit binnen een vastgesteld budget, dat is onze kracht!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is GJM Bouwadviseurs in Markgravenlaan 3, Bergen op Zoom Noord-Brabant 4624 KK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bergen op Zoom Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen op Zoom Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen op Zoom Noord-Brabant, 4624 KK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[4811661]