Greyhound Sneltransport

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Konijnenburgweg 44 C , 4612 PL Bergen op Zoom, Noord-Brabant

E-mail

Over Greyhound Sneltransport

Greyhound Sneltransport is de specialist in sneltransport via de weg. Of het nu gaat om een spoedeisend document en/of een omvangrijke lading, binnen of buiten Europa, Greyhound zorgt ervoor dat het snel en veilig op de afgesproken tijd en op de juiste plaats van bestemming wordt afgeleverd. En dat al dertig jaar!

Greyhound is een familiebedrijf, dat zich sinds 1979 inzet voor verantwoord nationaal en internationaal goederenvervoer, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en service standaard in het dienstverleningspakket zitten. U wordt altijd vriendelijk en behulpzaam verder geholpen.

Greyhound staat bekend om zijn flexibele bedrijfsvoering, getuige de prettige en langdurige samenwerking met vele opdrachtgevers en collega’s. Steeds weer tracht het team aan de wensen van iedereen tegemoet te komen. Bij Greyhound zit u altijd goed!

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Couriers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Greyhound Sneltransport in Van Konijnenburgweg 44 C, Bergen op Zoom Noord-Brabant 4612 PL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bergen op Zoom Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen op Zoom Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen op Zoom Noord-Brabant, 4612 PL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825902]