Geen hypotheek door het BKR ?

Door: Hypotheekproblemen.com  23-05-2007
Trefwoorden: Hypotheekrente, Bkr Codering, Hypotheek Met Bkr

Hypotheekprobleem? Geen hypotheek door het BKR?

U wilt een hypotheek maar de toetsing bij het bkr geeft aan dat u een negatieve bkr codering heeft en dus krijgt u geen hypotheek? Dat is niet correct, u kunt ook met een vermelding bij het bkr een hypotheeklening krijgen ondanks dat u negatief bij het bkr geregistreerd staat en zelfs met meerdere coderingen.
Voor deze zogenaamde probleem hypotheken bestaan normale oplossingen met gangbare hypotheekrente en zelfs bij meerdere hypotheekverstrekkers. Wel zijn de hypotheekrente tarieven die de geldverstrekkers hanteren afhankelijk van het type en aantal bkr registraties maar de rentetarieven liggen altijd binnen een reële marge. Heeft u bijvoorbeeld 1 herstelde A code dan kan het zo zijn dat er een rentetarief wordt aangeboden dat gelijk is aan de hypotheekrente van het moment bij andere banken of verzekeraars.
Bovendien kan de hypotheek in de vorm van een kortlopende aflossingvrije hypotheek geregeld worden die na het schrappen van de bkr-registratie in elke gewenste hypotheekvorm kan worden omgezet. Wilt u oversluiten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Ook u kunt beginnen met een eigen woning ondanks het bureau krediet registratie in Tiel, vraag de geheel gratis en vrijblijvende hypotheekofferte aan bij hypotheekproblemen.com

Hypotheekproblemen.com voor gewoon een hypotheek met bkr !

Trefwoorden: Aflossingvrije Hypotheek, Bkr Codering, Geen Hypotheek, Hypotheek Met Bkr, Hypotheeklening, Hypotheekprobleem, Hypotheekrente, Negatieve Bkr, Probleem Hypotheken

Contact Hypotheekproblemen.com

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share