Jimat (Hanger) ter bescherming

Jimat (Hanger) ter bescherming van Kesadaran, Bewustzijn, Spiritualiteit en Reiki

Door: Kesadaran, Bewustzijn, Spiritualiteit en Reiki  25-07-2011
Trefwoorden: Energetische produkten verkoop, Hooggevoeligheid volwassenen, Vitailiteit verbteren,

Draag de Jimat (Hanger) van Kesadaran ter bescherming. De Jimat (Hanger) van Kesadaran beschermt tegen invloeden van buitenaf. De Jimat (Hanger) van Kesadaran zorgt dat je beter in je centrum kunt komen/blijven. De Jimat (Hanger) van Kesadaran zorgt ook voor een betere gronding/aarding. De Jimat (Hanger) van Kesadaran werkt als een antenne om Tachyon-energie op te kunnen nemen. De Jimat (Hanger) van Kesadaran is ook mooi om te dragen.

Trefwoorden: Energetische produkten verkoop, Hooggevoeligheid volwassenen, Vitailiteit verbteren,

Contact Kesadaran, Bewustzijn, Spiritualiteit en Reiki

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Kesadaran, Bewustzijn, Spiritualiteit en Reiki

19-08-2010

Tachyon converterbox

Zelf voorwerpen tachyoniseren.


22-02-2010

Stress release behandelingen en workshops

Stress release behandelingen zorgen voor rust, aarding en energie en zijn gewoon fijn om te ondergaan. Je voelt weer wie je eigenlijk bent.


22-02-2010

Kindermiddagen

Kindermiddagen voor (hoog) (gevoelige) kinderen. Leer jezelf te aarden.gronden,wortelen om spanningen af te voeren. Bescherm jezelf tegen overtollige prikkels van buitenaf.


13-01-2009

Cursussen en opleidingen van Kesadaran

Workshops "Spirituele Ontwikkeling ". Vind je het ook tijd worden voor jezelf! Zoek je dit: Zelfvertrouwen, ademhalen=leven, bewust worden, balans tussen geven en ontvangen, Stop dan met zoeken en vind het door mee te doen. Ga weer of nog meer genieten!


Meten is weten! Biotensor/biosensor cursus in Bergen op Zoom van Kesadaran, Bewustzijn, Spiritualiteit en Reiki thumbnail
30-10-2007

Meten is weten! Biotensor/biosensor cursus in Bergen op Zoom

Basiscursus Biotensor. Weet wat je eet. Test je voeding en energie. Je kunt zelf veel voor je gezondheid doen. Een training in hoe je ermee moet omgaan. Biotensorcursus voor gevorderden.