Lactona Europe BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Galgenbaan 21 , 4615 AC Bergen op Zoom, Noord-Brabant

E-mail

Over Lactona Europe BV

Lactona is de enige tandenborstelfabrikant in Nederland.
Lactona als merk werd voor het eerst toegepast in 1931 door een tandarts uit Amerika voor tandpasta, in 1954 volgt de productie van de M39 tandenborstel het multi tufted patroon en de rubber tip werd kenmerkend voor Lactona.
10 Jaar na de introductie op de Nederlandse markt in 1972 verhuist de productie voor de Europese markt naar Bergen op Zoom. In 1996 verandert het bedrijf van eigenaar en komt in Nederlandse handen. Een betrouwbaar netwerk van export dealers zorgt voor een wereldwijde vertegenwoordiging van Lactona. Het marktaandeel van Lactona Europa betreft Europa, Zuid Afrika en het Midden Oosten. De markt verandert, er vindt een ontwikkeling plaats op het gebied van gebitsverzorging en er ontstaat een toenemende vraag naar interdentale producten . Lactona stelt zich als doel om haar klanten een zo volledig mogelijk pakket aan mondverzorgingsproducten te bieden en breidt met de invoering van de interdental cleaners het assortiment verder uit. In 1992 start Lactona Bergen op Zoom met de productie van interdental cleaners in 4 verschillende maten, het huidige assortiment kent echter 14 verschillende maten. Met variaties in vorm, zowel recht als conisch, met of zonder vaste houder en maatvoeringen variërend van ultra small 1,9 mm tot xx large 12 mm ondervangt Lactona nagenoeg alle mogelijkheden. Met enige trots kan gesteld worden dat Lactona met dit product marktleider is in Nederland.
Onze productcategorieën zijn:
- interdental cleaners/ragers
- tandenborstels voor elke doelgroep/toepassing
- AftenCarePlus en Clear Breath
- Intersticks, floss- en flosstape
- Demonstratie- en instructie gebitsmodellen
- Overige dentale en mondverzorgingsproducten.
Om tegemoet te komen aan de wensen van de klant streeft Lactona continu naar verdere ontwikkeling en mogelijke verbetering van haar producten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Lactona-Europe-BV-100230307096193/

Categorieën: Dental Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bergen op Zoom Noord-Brabant

Is Lactona Europe BV in Galgenbaan 21, Bergen op Zoom Noord-Brabant 4615 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bergen op Zoom Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen op Zoom Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen op Zoom Noord-Brabant, 4615 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824659]