Meest Gestelde vragen mbt hypotheek leads lening leads en of pensioen leads

Door: Leads-factory  13-10-2006

Veel gestelde vragen

Wat is de conversie van de leads?
De ervaring met onze leads leert dat u een conversie rate moet halen van 50%. Met andere woorden als u 2 leads koopt dan moet u minimaal 1 keer aan tafel mogen zitten om uw aanbieding toe te lichten!

Krijg ik alle ingekochte leads, credits, in 1 keer?
Nee, wij werken met een order pick systeem, u neemt de leads af conform uw behoefte. U ziet aan de voorkant al alle gegevens m.b.t de aanvraag met uitzondering van de N.A.W.T.E. gegevens. U kunt dus al op voorhand berekenen of u voor deze klant een interessante aanbieding kunt maken, zonder dat u 1 euro heeft moeten betalen!

Wat moet ik doen als ik een lead zie die ik wil kopen?
U kunt bij het gratis account credits aankopen waarmee u direct nadat u een lead heeft gezien, waarvan u denkt die wil ik kopen, de lead kunt afnemen en daarmee in het bezit komen van de N.A.W.T.E. gegevens.

Welke informatie ontvang ik bij een lead?
Naast de N.A.W.T. gegevens van de klant krijgt u inkomensgegevens, geboortedata, gegevens huidige hypotheek, lopende leningen en hoogte van de gewenste hypotheek. Ook krijgt u informatie of het gaat om oversluiten, aankoop, of het benutten van overwaarde. Eventuele bijzonderheden over de gewenste rentevast periode, soort hypotheek e.d. worden indien mogelijk vermeld.
Gaat het om pensioen leads of lening leads dan krijgt u uiteraard de info die relevant is voor het product. Voor het eerst kunt u dus zonder ook maar 1% risico te lopen zelf bepalen of u de lead wenst te kopen!

Betaal ik ook als het een nep aanvraag blijkt te zijn?
Nee deze wordt netjes gecrediteerd mits wij het binnen 24 uur na afname vernemen.
Dus zijn de N.A.W.T. gegevens niet in orde dan betaalt u niks!

Hoe komen jullie aan de leads?
Wij hebben een aantal websites welke wij m.b.v. reclame onder de aandacht brengen bij de consumenten, daarnaast hebben onze websites een goede positie binnen de bekende zoekmachine's.

Er zijn geen leads beschikbaar?
Door de grote vraag naar onze hypotheek leads kan het gebeuren dat er tijdelijk geen leads beschikbaar zijn. Deze worden on the fly aangevuld. Log daarom regelmatig in.

Hoe werkt het credit systeem?
U heeft de optie om credits in te kopen nadat u er van overtuigd bent dat wij kwaliteit leads leveren. Deze credits werken net als een strippenkaart; als u een lead wenst af te nemen dan wordt deze van uw tegoed afgeschreven.
Uw tegoed is 365 dagen geldig!

Waarom moet ik vooruitbetalen en niet achteraf?
Pas nadat wij uw betaling hebben ontvangen kunt u leads gaan afnemen. Deze manier is zowel voor u als afnemer als voor ons als aanbieder zeer gebruiksvriendelijk. We voorkomen hiermee wanbetalers en kunnen daardoor een zeer concurrerende prijs per lead hanteren.

Hoe vaak verkopen jullie je leads?
Al onze leads worden maar 1 keer verkocht, dus als u de N.A.W.T.E. gegevens koopt van een lead dan is deze lead niet meer beschikbaar voor een ander intermediair kantoor of call-center.

Wat kost dit alles?
Stuur ons een mail en wij informeren u graag over de kosten en tevens beantwoorden wij dan alles wat u niet in deze faq heeft kunnen terugvinden.

Is de leads factory onderdeel van een intermediair kantoor?
Nee, wij zijn onderdeel van BGC b.v. Wij sluiten zelf geen hypotheken of wat voor producten dan ook die u als intermediair wel sluit! Wij halen dus niet eerst de krenten uit de pap, iets wat we steeds vaker zien bij andere bedrijven die zowel leads als afspraken verkopen en tevens een eigen intermediair tak hebben!
Wij doen dat waar we goed in zijn en dat is het genereren en leveren van leads. Leads-factory.nl is uw partner om meer omzet te halen!