Makelaars Wiericx & Geerdink

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandstraat 36 , 4614 CK Bergen op Zoom, Noord-Brabant

E-mail

Over Makelaars Wiericx & Geerdink

Wiericx & Geerdink Makelaars zijn gestart in september 1980 en hebben dus ongeveer alles in de vastgoedmarkt meegemaakt. Van hoogtijdagen tot economische neergang met moeilijk verkoopbare woningen in de jaren 80 en nu. Door inventiviteit en creativiteit hebben we alle stormen kunnen doorstaan en zien wij ook in deze crisisperiode voldoende mogelijkheden om woningtransacties tot stand te brengen. Een realistische benadering en doordacht plan van aanpak, gecombineerd met optimale marktkennis en ervaring, staan voor uw resultaat garant. Wiericx & Geerdink Makelaars is van huis uit uw betrouwbaar adres als het om wonen gaat. Daarnaast zijn wij ook actief in de huur- en verhuurmarkt, gecertificeerde taxatierapporten, winkels en kleine kantoorruimtes en helpen wij u graag met juridische en bouwkundige adviezen.

WIERICX & GEERDINK MAKELAARS STAAT ALS EEN HUIS!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/WiericxGeerdink/
Twitter: https://twitter.com/WGmakelaars

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Makelaars Wiericx & Geerdink in Zandstraat 36, Bergen op Zoom Noord-Brabant 4614 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Bergen op Zoom Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen op Zoom Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen op Zoom Noord-Brabant, 4614 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821391]