De Saxons zijn gearriveerd!, Saxon motoren bij Riding Eagle in de showroom

De Saxons zijn gearriveerd!, Saxon motoren bij Riding Eagle in de showroom van Saxon Motorcycles Europe

Door: Saxon Motorcycles Europe  12-07-2007
Trefwoorden: Motor, Motorfiets, Chopper

“De motoren van Saxon zijn mooi gestyled en rijden erg comfortabel, we zijn er trots op deze motoren in de showroom te hebben staan” zegt Ab van Koert, eigenaar van Riding Eagle, “en we nodigen iedereen uit om deze prachtige motoren te komen bekijken. Rinke Andringa meldt namens Saxon Motorcycles Europe “Het is fantastisch dat de motoren bij onze Nederlandse dealer, Riding Eagle, getoond worden”. “Nu kan iedereen de motoren met eigen ogen zien en zijn mening erover vormen” licht Frank Vermeulen van Saxon toe.

De Warlord is een echte rebelse US Highneck Chopper en de FireStorm een lange en lage Pro-street in de low rider stijl. Beide modellen hebben twee jaar fabrieksgarantie en zijn standaard voorzien van een 96” (1566cc) S&S motorblok, een softail® style frame, een 260 achterband en een secondaire aandrijving rechts, zodat de motoren perfect in balans zijn. De motoren zijn met veel gevoel voor detail gestyled en rijden zeer comfortabel door de doordachte ergonomie.

Saxon Motorcycles Europe heeft in februari de Europese Type goedkeuring voor beide modellen behaald. Zij voldoen hiermee aan de strenge Europese eisen op het gebied van veiligheid, emissie en geluid. De motoren kunnen door de Riding Eagle direct op kenteken gezet worden.

Riding Eagle voert ook de kledinglijn van Saxon. Deze bestaat onder andere uit t-shirts voor dames en heren en workshirts, eisenhower jackets, leren jassen voor heren en all-fit caps.

Informatie over Saxon Motorcycles Europe en de Warlord en FireStorm is te vinden op internet via www.SaxonMotorcycles.eu en www.riding-eagle.nl

Riding Eagle
Ab van Koert
Aalsmeerderweg 170
1423 CV AALSMEER
0297-567417
info@riding-eagle.nl

Voor meer informatie, foto’s en vragen neem contact op met:
Saxon Motorcycles Europe
Rinke Andringa
info@saxonmotorcycles.eu
Tel: +31-6-52360038

Trefwoorden: Chopper, Custo, Exclusieve Motorfiest, Firestorm, Motor, Motorfiets, Pro-street, Saxon, Semi-custom, Warlord,

Contact Saxon Motorcycles Europe

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share