Saxon Breidt dealer Netwerk uit In Europa

Saxon Breidt dealer Netwerk uit In Europa van Saxon Motorcycles Europe

Door: Saxon Motorcycles Europe  27-04-2009
Trefwoorden: Saxon Custom Motor Chopper Bobber High-neck Dealers V-twin

Saxon Motorcycles Europe maakt bekend dat vanaf heden haar dealernetwerk is uitgebreid met een diverse nieuwe officiële dealers. Ditmaal hebben zij het contract getekend met Xtreme Machines in Glostrup nabij Kopenhagen en Chopper Spirit in Cascais nabij Lissabon, Portugal. Tevens is er een nieuwe dealerschap gestart Saxon Motorcycles Bayern in Schwarzhofen vlak bij Nurnberg in Beieren Duitsland.

Eigenaar van Chopper Spirit Rafael Murjal is enthousiast: “naast het bouwen van extreme choppers, kunnen we nu aan de liefhebber ook de stijlvolle en stoere semi-custom Saxons leveren. De uitstraling en kwaliteit van de motoren zijn geweldig”. 

Rolf Hermes, eigenaar van Saxon Motorcycles Bayern zegt: “ik ben er trots op de prachtige Amerikaanse Saxons in Duitsland te gaan presenteren. De motoren passen altijd, omdat ze custom voor elke individuele klant geproduceerd worden.”

De eigenaren van Saxon Motorcycles Europe reageren ook: “in steeds meer landen in Europa kunnen we onze motoren presenteren. Juist ook Duitsland Denenmaken en Portugal zijn belangrijke markten. De mooie natuur, de goede wegen, het mooie weer en een bevolking die zich graag laat zien.”

Saxon staat voor kracht en kwaliteit, comfort en zelfexpressie. Het is een motor die met de hand wordt geproduceerd in de productie omgeving van een professionele fabriek en daarom helemaal bij de rijder past. Het is een prachtig product, dat zijn waarde behoudt.

De vorm van de motoren is in harmonie, met een stylish design. Men koopt een Saxon niet alleen voor het charisma, maar ook voor het plezier en het comfortabele rijden. Saxons zijn betrouwbaar en hebben 2 jaar fabrieksgarantie. Kortom altijd de beste keuze. Saxon is de nummer 1 USA productie custom motor van Europa.

Op dit moment heeft Saxon Europe drie modellen op de markt: de Warlord, de Firestorm en de Henchman. Bij Chopper Spirit zijn alle modellen van Saxon Motorcycles te zien.

Voor meer informatie:
Saxon Motorcycles Europe
info@saxonmotorcycles.eu
www.saxonmotorcycles.eu

Trefwoorden: Saxon Custom Motor Chopper Bobber High-neck Dealers V-twin

Contact Saxon Motorcycles Europe

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share