Saxon Motorcycles Europe aanwezig op Auto Salon Brussel

Saxon Motorcycles Europe aanwezig op Auto Salon Brussel van Saxon Motorcycles Europe

Door: Saxon Motorcycles Europe  04-01-2008
Trefwoorden: Harley-davidson, Chopper, Saxon

De Saxon motoren zijn sinds 2007 in Europa reeds verkrijgbaar in Nederland, Frankrijk en Italië en dus vanaf nu ook in België. Wie als Belgische dealer zal gaan handelen kunnen we op de Salon bekend maken. “We zijn heel blij dat onze motoren nu ook in België verkocht gaan worden door een professionele dealer” aldus Rinke Andringa van Saxon Motorcycles Europe. “We verwachten dat we ook in België een flinke groep geïnteresseerden kunnen aanspreken” vult Frank Vermeulen aan.

Algemene informatie over de motoren:
Saxon Motorcycles Europe heeft in februari 2007 de Europese Type goedkeuring voor beide modellen behaald. Zij voldoen hiermee aan de strenge Europese eisen op het gebied van veiligheid, emissie en geluid. De motoren kunnen door de dealer direct op kenteken gezet worden.

De Warlord is een echte rebelse US Highneck Chopper en de FireStorm een lange en lage Pro-street in de low rider stijl. Beide modellen hebben twee jaar fabrieksgarantie en zijn standaard voorzien van een 96” (1566cc) S&S motorblok, een softail-frame, een 260 achterband en een secondaire aandrijving rechts, zodat de motoren perfect in balans zijn. De motoren zijn met veel gevoel voor detail gestyled en rijden zeer comfortabel door de doordachte ergonomie.

De Belgische dealer gaat ook de kledinglijn van Saxon voeren. Deze bestaat onder andere uit t-shirts voor dames en heren, workshirts en eisenhower jackets voor de heren en all-fit caps.

Binnenkort zullen Saxon Motorcycles Europe en de Belgische dealer meer informatie bekend maken.

Algemene informatie over Saxon Motorcycles Europe en de Warlord en FireStorm is te vinden op internet via www.SaxonMotorcycles.eu of www.saxonmotorcyclesbelgium.be.

Voor meer informatie, foto’s en vragen neem contact op met:
Saxon Motorcycles Europe
Rinke Andringa
[email protected]
Tel: +31-6-52360038

Trefwoorden: Chopper, Custom Motorfiets, Harley-davidson, Motor Salon, Pro-street, Saxon,

Contact Saxon Motorcycles Europe

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share