Saxon Motorcycles Europe heeft dealer in Nederland; Riding Eagle wordt Saxon dealer

Saxon Motorcycles Europe heeft dealer in Nederland; Riding Eagle wordt Saxon dealer van Saxon Motorcycles Europe

Door: Saxon Motorcycles Europe  12-07-2007
Trefwoorden: Motor, Custom, Motorfiets

“We zijn trots op dit dealerschap en de samenwerking met Saxon, het design en de doordachte techniek van de motoren doen je hart sneller kloppen”, zegt Ab van Koert, eigenaar van Riding Eagle. “Het is fantastisch dat een professionele dealer als Riding Eagle als een van de eerste met ons het gevoel van freedom en fun van deze custom motoren gaat overbrengen aan de consument in Nederland” aldus Rinke Andringa namens Saxon Motorcycles Europe. “De service van het Riding Eagle team en de betrokkenheid bij hun klanten sluiten naadloos aan op die van Saxon” licht Frank Vermeulen toe. Naar verwachting zijn de motoren in mei in de showroom te zien.

Saxon Motorcycles Europe heeft in februari de Europese Type goedkeuring voor beide modellen behaald. Zij voldoen hiermee aan de strenge Europese eisen op het gebied van veiligheid, emissie en geluid. De motoren kunnen door Riding Eagle direct op kenteken gezet worden.

De Warlord is een echte rebelse US Highneck Chopper en de FireStorm een lange en lage Pro-street in de low rider stijl. Beide modellen hebben twee jaar fabrieksgarantie en zijn standaard voorzien van een 96” (1566cc) S&S motorblok, een softail-frame, een 260 achterband en een secondaire aandrijving rechts, zodat de motoren perfect in balans zijn. De motoren zijn met veel gevoel voor detail gestyled en rijden zeer comfortabel door de doordachte ergonomie.

Riding Eagle gaat ook de kledinglijn van Saxon voeren. Deze bestaat onder andere uit t-shirts voor dames en heren en work shirts, eisenhower jackets en leren jassen voor de heren en all-fit caps.

Informatie over Saxon Motorcycles Europe en de Warlord en FireStorm is te vinden op internet via www.saxonmotorcycles.eu en www.riding-eagle.nl

Riding Eagle
Ab van Koert
Aalsmeerderweg 170
1423 CV AALSMEER
0297-567417
[email protected]

Voor meer informatie, foto’s en vragen neem contact op met:
Saxon Motorcycles Europe
Rinke Andringa
[email protected]
Tel: +31-6-52360038

Trefwoorden: Chopper, Custom, Exclusieve Motorfiets, Firestorm, Motor, Motorfiets, Pro-street, Riding-eagle, Saxon, Semi-custom, Warlord,

Contact Saxon Motorcycles Europe

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share