Saxon Motorcycles Europe sluit contract met Big Gun als exclusief dealer in Hongarije

Saxon Motorcycles Europe sluit contract met Big Gun als exclusief dealer in Hongarije van Saxon Motorcycles Europe

Door: Saxon Motorcycles Europe  03-03-2008
Trefwoorden: Custom, Harley-davidson, Chopper

“Saxon past erg goed bij onze andere motoren en is daarom een perfecte uitbreiding van ons huidige assortiment. We zijn erg blij om met Saxon te gaan werken, omdat hun motoren erg comfortabel en eenvoudig te berijden zijn, aangevuld met de mooie uitstraling” zegt Angéla Reményi, eigenaresse van Big Gun. “We zijn er blij om dit mooie product op de Hongaarse markt te zetten.” Vult Reményi aan. Saxon Motorcycles Europe is ook erg opgetogen, de eigenaren geven hun reactie: “het is fantastisch om nu ook een dealer in Hongarije te hebben” zegt Frank Vermeulen. “Dit benadrukt onze ambitie een professioneel dealer netwerk in Europa op te bouwen en toont aan dat we hier goed in slagen.” verklaart Rinke Andringa.

Saxon Motorcycles Europe heeft vorig jaar de Europese type goedkeuring voor hun beide modellen binnen gehaald. De motoren zijn conform de strikte Europese eisen op het gebied van veiligheid, emissie en geluid goed gekeurd. De Hongaarse autoriteiten hebben deze type goedkeuring ook geaccepteerd, waarmee de motoren in Hongarije direct op kenteken gezet kunnen worden.

De Warlord is een echte rebelse US Highneck Chopper en de FireStorm een lange en lage Pro-street in de low rider stijl. Beide modellen krijgen twee jaar fabrieksgarantie en zijn standaard voorzien van een 96” (1566cc) S&S motorblok, een softail-frame, een 260 achterband en een secondaire aandrijving rechts, zodat de motor perfect in balans is. De motoren zijn met veel gevoel voor detail gestyled en rijden zeer comfortabel.

De Hongaarse dealer zal ook de kledinglijn van Saxon gaan verkopen. Deze bestaat uit t-shirts voor vrouwen en mannen, work shirts, eisenhower jackets en leren jacks voor mannen en all-fit caps.

Algemene informative over Saxon Motorcycles Europe en de Warlord en FireStorm kunt u vinden op internet: www.SaxonMotorcycles.eu of www.biggun.hu.

Big-Gun Kft.
Contact: Mr. Szabolcs Zsignár
Tiszavasvári út. 56
4400 Nyíregyháza
Hongarije

Tel./Fax: +36-42-403503
www.biggun.hu
biggun@biggun.hu


Voor additionele informatie, foto’s en vragen neem contact op met:
Saxon Motorcycles Europe
Rinke Andringa
info@saxonmotorcycles.eu
Tel: +31-6-52360038

Trefwoorden: Chopper, Custom, Firestorm, Harley-davidson, Lowrider, Pro-street, Saxon, Semi-custom, V-twin, Warlord,

Contact Saxon Motorcycles Europe

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share